ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іван Різак вимагає Балогу у свідки

    07 мая 2024 вторник
    44 переглядів

    На вчорашньому судовому засіданні у Івано-Франківському обласному апеляційному суді колишній голова Закарпатської ОДА - Іван Різак подав 3 клопотання до судді. В одному з них він просив закликати в якості свідка теперішнього лідера "Нашої України" Віктора Балогу.В інших проханнях містилися заяви про додання до матеріалів справи газетних публікацій на тему самовбивства ректора Ужгородського університету Сливки.

    Протягом судового засідання суд також заслухав покази 4-х свідків, що стосувалися в основному фінансових аспектів ужгородського університету. Сьогодні судове засідання продовжило свою роботу об 11-00, повідомляє "ifportal.net".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Студент, ты добав до сёго другу звязку злодіїв:Ющенковсько-Тимошенковсько-Балоговська помаранчева воровська малина.
    Синку! Тебе мати родила сліпим русофобом місто якому в психлікарні, а не в етнотерпимому Закарпатті.Якщо ти , або твої предки "жі Львіва" краще йди до них, не мороч голову людям.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Что мы знаем о России: сплошная пьянь, ругань, воровство. Фуфайки и валянки. Это фон. А два процента населения, пользуются тем, что Боженька дал убогой России нефть и газ. Нефть и газ уже заканчиваются, а фон вымрет от сурогатной водки. И тогда эти два процента будуть отсасывать у китайцев, которые уже оккупировали весь восток убогой России.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вас всех желтопузых надо рылом в навоз!!!!
    Вот там неумирайте со своей убогой украиной!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Читаючи коментарі дивуюся, інформація одна подана, коментар має бути згідно подіної новини а коментарі зовсім інші, ако не можуть молоді люди проаналізувати пару рядочків і дати коментар по темі, це біда, а потім дивуєшся чому маємо таку владу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Народ України ще вірить що Україна ще не вмерла,що сини справжнього Українського народу живуть і свою совість не поміняють на Мацкальсько,Януковичівсько-Різаковські -Медвкчуківські брехні.
    Бандити повинні сидіти в тюрмах!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    фанатизм як у вас, студент ніколи ще до добра не доводив, він сліпить мозок і очі. краще вчись совісніше, то може ще до чогось і допетраєш в цьому житті

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Най ся меджi себов Рiзак а Балога жеруть, як ай далшi Пудкарпатцi. Дотiдь мы, самостiйники Украйiни, Вашi лiси Вам Пудкарпатцi вырубеме, древо и мiнеральнi воды продаме, золото выкопeме и в Центральнiй банцi в Кийeвi уложиме. На голих Карпатськых горах лем скалы Вам зустануть, бо земллю вода змыйe, и вмiсто золота вам олово и кадмiюм зустане, убо корiнни жителi, котрi иштьи зустали на Пудкарпатю, убо ся отравили и што найскорше померли. Нам свiдомим самостiйникам нетраба убо 800 000 коринных жителюв жыло на Пудкарпатю и думало собi ош суть русини и не украйинцi. Нам майважнише э, убо газовi и нафтовi труби через Закарпаття на 100% контролёвалы щирi и свiдомi. Тих $140 000 000 за транспорт газу и $50 000 000 за транспорт нафти через Закарпаття мусить ити на розбудову держави. Зато, чим менше буде коринных жителюв на Закарпаттi, тим Украйинська держава буде мати булше грошей из експлуатацii Закарпаття.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    DYAKUJU BOZHE SHO Y A NE MOSKAL.