ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Перечин — без води, в Ужгороді — підтоплені каналізаційні насосні станції

    21 июня 2024 пятница
    54 переглядів

    23-24 січня через сильні дощі у Закарпатті сформувався високий дощовий паводок на річці Уж, внаслідок чого в селі Зарічеве Перечинського району підтоплені 9 присадибних ділянок та насосна станція водозабору у місті Перечин, повідомили в прес-службі МНС.З метою попередження виходу з ладу електронасосів водозабору припинене електропостачання насосних станцій, які забезпечували його водопостачання. Житлові будинки не підтоплені. Жертв і постраждалих немає.

    У ніч проти 25-го січня внаслідок підняття рівня води на річці Уж в Ужгороді, на вулиці Загорській, сталося підтоплення каналізаційних насосних станцій №1 та №4 КП „Водоканал”. Із метою попередження виходу з ладу електронасосів припинене електропостачання насосних станцій. Відключень водопостачання в обласному центрі та загрози підтоплень немає.

    Внаслідок виходу з берегів річки Боржава в селі Великі Ком’яти Виноградівського району підтоплені 20 житлових будинків і 100 метрів автодороги регіонального значення Мукачево – Рогатин поблизу села Вільхівка Іршавського району. Рух транспортних засобів на цій ділянці дороги припинений, об’їзд забезпечений через село Велика Копаня Виноградівського району.

    На місцях працюють аварійні бригади облводгоспу та підрозділи МНС. Ситуація перебуває під контролем Головного облуправління МНС, повідомляє "Форум".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору