ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Якщо київські депутати знизили тарифи на ЖКП, то народним обранцям Ужгорода городяни-виборці — по ба-ра-ба-ну!!!

    21 мая 2024 вторник
    63 переглядів

    Київська міська рада ухвалила сьогодні рішення про зниження тарифів на житлово-комунальні послуги, які запроваджні в столиці з 1 грудня 2006 року.

    Відповідно до цього рішення, тарифи, які діяли до 1 грудня, будуть підвищені: на опалення і гаряче водопостачання - вдвічі, холодну воду та водовідведення - в 1,8 раза, квартирну плату - в 1,9 раза. При цьому киянам, які сплатили за компослуги за новими тарифами, перерахунок зроблять до 1 березня.

    Київрада доручила міськадміністрації подати пропозиції про додаткові джерела для покриття різниці постачальникам послуг, якщо їхні фактичні витрати не будуть перекриватися новими тарифами. Київрада також доручила міськадміністрації до 1 липня здійснити незалежний аудит підприємств "Київводоканал", "Київенерго" і житлово-комунальних господарств. Міськадміністрація також до 1 липня має здійснити розрахунки квартплати по кожному будинку, повідомляє "Українське радіо".

    ***

    Напомним, что до сегоднешнего решения Киевсовета тарифы на жилищно-коммунальные услуги в Киеве по большинству показателей занимали пятое-шестое место в стране. В частности, тариф на услуги по водоснабжению занимал 6-е место после таких областных центров, как Черновцы, УЖГОРОД, Полтава, Кировоград, Харьков: в Киеве 1 куб. м холодной воды стоит 1,62 грн, в Черновцах – 2,47 грн, а в Полтаве – 1,83 грн.

    Также на 6-м месте находился Киев и по стоимости водоотвода.

    Однако стоимость услуг по теплоснабжению в городе Киеве даже до ЭТОГО ПОНИЖЕНИЯ были НИЖЕ, чем в Симферополе, УЖГОРОДЕ, Харькове и Донецке.

    ***

    ...Спостерігаючи за розвитком ситуації в міських радах Києва і Ужгорода, доходиш сумного висновку, що в далеко не бідній (за рівнем зарплат) столиці України народні обранці все ж більше опікуються щоденними проблемами кількох мільйонів виборців-городян, аніж ужгородські депутати — проблемами 120 (лише!) тисяч мешканців свого рідного міста... Сумно і гірко!
    Закарпаття: Навесні в Ужгороді городян, що заборгували за воду значні суми, почнуть відрізати від труби
    Ужгородський міськвиконком відповість за тарифи. У суді?
    Тарифи на тепло в Ужгороді економічно не обґрунтовані
    Ужгород: В обласному центрі Закарпаття найвищий тариф за гігакалорію теплової енергії в Україні — 224,90 грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору