ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Ужгородській митниці наша співвітчизниця не задекларувала 20 тисяч доларів США, бо ...розгубилася!

    17 мая 2024 пятница
    29 переглядів

    Через Ужгородську митницю на територію України прямував рейсовий автобус сполученням „Міхаловце-Ужгород”, в якому поверталася зі Словаччини на батьківщину наша співвітчизниця. Жінка задекларувала лише 10 тисяч доларів США, а при усному опитуванні повідомила, що в неї є ще 100 американських доларів, 1500 словацьких крон та 120 гривень, і це все, що вона переміщує через митний кордон України.

    Проте після завірення митної декларації митники вирішили все-таки перерахувати задекларовану жіночкою валюту. Як виявилося, на дні сумочки серед задекларованої валюти в паперовому конверті знаходилося ще 20 тисяч американських доларів США, дані про які жінка не повідомила усно і не задекларувала письмово. Єдине, що вона могла пояснити, це те, що валюта належить фірмі в Чехії, яку вона і очолює. А не задекларувала валюту, бо... розгубилася. Чому жінка не скористалася для перерахування грошей послугами банку і при цьому втратила валюту, залишається лише здогадуватися.

    Не задекларовану валюту вилучено. Складено протокол про порушення митних правил, повідомили в прес-службі Держмитслужби України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору