ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Олександр Мороз вважає дострокові вибори не кращим варіантом

    20 июня 2024 четверг
    36 переглядів

    Голова Верховної Ради України п’ятого скликання Олександр МОРОЗ вважає дострокові парламентські вибори варіантом виходу із ситуації, що склалась в Україні, але не кращим варіантом.

    Як передає кореспондент УНІАН, на брифінгу для преси по завершенні переговорів з врегулювання політичної кризи О.МОРОЗ зауважив, що неодноразово спільно з прем`єр-міністром України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ говорив про те, що дострокові парламентські вибори можливі, але лише на законній підставі.

    За його словами, укази Президента від 2 і 26 квітня були сумнівними і викликали напруження в політичному житті, і не тільки.

    «Зараз ми створюємо можливість для реалізації норм Конституції і роз’яснень Конституційного Суду з цього приводу, які були зроблені раніше, про потреби припинення повноважень парламенту і дострокових виборі при певних обставинах, але тут рішення за конкретними депутатами з двох фракцій і оформлення цього рішення партійними з’їздами, що створює умови для дострокових виборів. Хай вони пройдуть цей шлях і підтвердять на практиці своє бажання і це створює передумови для того, щоб указ був легітимним», - сказав він, додавши, що тоді можна проводити вибори відповідно до тих змін, які парламент внесе найближчими днями.

    За його словами, це дасть змогу сподіватись на те, що вибори будуть прозорими і демократичними.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хана паскуді з його комуністичною ідеєю

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сам ти паскуда!!!