ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іван Бокий: Мукачівсько-пасторське оточення президента не полишає намірів фізичного знищення Василя Цушка

    06 мая 2024 понедельник
    44 переглядів

    «Цинічне і агресивне мукачівсько-пасторське оточення президента, ясно, що не без його згоди, не полишає намірів фізичного знищення міністра-соціаліста, який ціною свого здоров’я врятував Україну від громадянської війни і диктатури, від здійснення "югославського варіанту" за сценарієм відомих світових центрів», - про це народний депутат, керівник фракції СПУ Іван Бокий заявив під час пленарного засідання парламенту 1 червня.

    Депутат додав, що «24 травня стало остаточно зрозуміло, що Ющенко та його олігархічне оточення взяли курс на громадянську війну».



    «За допомогою своєї озброєної охорони, під проводом не надто розумного, а тому слухняного виконавця Гелетея окуповується Конституційний Суд. Того ж дня та ж охорона, під орудою того ж всюдисущого горезвісного провокатора захоплює Генпрокуратуру і блокує її. А також не допускає в кабінет Святослава Піскуна – Генпрокурора, звільнити якого за Конституцією без згоди ВР неможливо», - зазначив Іван Бокий.



    За його словами, це був «нечуваний акт збройного і блокування найвищої правової інстанції в державі, за чим, і це вже відомо, мали відбутися масові арешти та інтернування членів уряду і всіх неугодних політиків».



    «Починався справжній путч збанкрутілої, але жадібної до влади команди. Саме проти партії громадянської війни, яку уособлює Ющенко, Тимошенко, Балога, Луценко та інші «яструби» і повстав, як богатир піднявся, Василь Цушко», - зауважив депутат.



    «Міністр внутрішніх справ не дав розгулятися кривавій бойні, антиправовій вакханалії в країні», - наголосив Іван Бокий.




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І правильно. Мачіть нада гадіну, в сартірє. Як путін, ваш же ж вождь казав. Вот вітя і мочіт. І правильно робить. Так вам і треба, комунякам, запродянцям московським

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Етот колхозник может быть только председателем АПК района.Интелекта нуль!Только председатель колхоза выходил бурю в поле смотреть как ведут себя колоски.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та хто ж буде слухати цього Іван Бокия і йому подібних "соціалістів-засранців". Зрадили свій народ, своїх виборців то хоч би сиділи тихо....