ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Контрабандне Закарпаття: На заміну автівкам, човнам та коням приходять ...мотодельтаплани!

    26 апреля 2024 пятница
    41 переглядів

    У ніч із 12-го на 13-те червня співробітники Мукачівського прикордонного загону затримали в районі села Януш Берегівського району порушників прикордонного законодавства. На момент зустрічі з правоохоронцями троє громадян України вже встигли розібрати мотодельтаплан.

    Крім частин літального апарату, у вантажівці „ГАЗ-66” та мікроавтобусі „Форд” знаходилося 8 ящиків сигарет „Некст”.

    Як повідомили в прес-службі Держприкордонслужби, близько 4-ї години ранку прикордонники почули згори підозрілий шум. За оперативною інформацією правоохоронців серед осіб, причетних до протиправної діяльності, міг бути колишній пілот з Криму, тому було прийнято рішення виявити місце посадки повітряної цілі. Під час оперативно-пошукових заходів прикордонники зупинили на трасі „Мукачеве - Берегове” вантажівку та мікроавтобус, у яких перевозили розібраний дельтаплан. Наразі любителів нічних польотів доставили до прикордонної комендатури „Берегово”.

    Прикордонники підозрюють, що затримані використовували повітряний транспорт для незаконного переміщення до Угорщини цигарок.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    молодці братели найобуйте пограничнику і дальше.Аж шось та кличте мене я з вами буду в долі.Я їх там переєбу всіх в шоколадні ока.Бо Садама Хусейна я вжев єбав что дав ми 1000000 кобім ся отєбав от нього.