ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іван Різак звернувся до Голови Верховної Ради України та Голови Вищої ради юстиції

    21 мая 2024 вторник
    49 переглядів

    Лідер Закарпатської обласної організації СДПУ(О), екс-голова Закарпатської облдержадміністрації, депутат Верховної Ради України IV скликання Іван Різак звернувся з відкритою заявою до Голови Верховної Ради України Олександра Мороза та Голови Вищої Ради Юстиції Лідії Ізовітової з приводу його безпідставного переслідування державними правоохоронними органами. В заяві йдеться:

    "Шановні Олександре Олександровичу та Лідіє Павлівно!

    Понад 2,5 роки з боку Закарпатської прокуратури іде зухвале і цинічне, з точки зору закону, переслідування мене як колишнього керівника області. Кримінальні справи проти мене грубо сфальсифіковані і несуть у собі відверте політичне замовлення. Слідчі Закарпатської прокуратури за цей час мене тричі затримували і арештовували за сфальсифікованими обвинуваченнями. Мене чотири місяці утримували в СІЗО. Політичними замовниками справи (а я вважаю такими так звану команду мого політичного опонента Віктора Балоги) неодноразово умовою припинення кримінального переслідування ставили політичні та фінансові умови, про що я інформував Генеральну прокуратуру України.

    Прошу Вас ще раз розглянути мої звернення у межах своєї компетенції і доручити розгляд їх відповідним комітетам Верховної Ради України, притягти до відповідальності голову Свалявського райсуду п.Жиганську (підстава – вирок від 30.01.06 Свалявського райсуду, де мої дії визнано злочинними без запрошення мене ні в якості свідка, ні якості підсудного).

    З глибокою повагою,

    екс-голова Закарпатської ОДА з вересня 2002 – січень 2005 р., депутат Верховної Ради України IV скликання, кандидат фіз.-мат. наук Різак Іван Михайлович"
    Прес-служба СДПУ(о): Закарпатська прокуратура готує політичну розправу над Різаком
    Иван Ризак заявил на суде, что его заказал известный "криминальный клан" Закарпатья
    Ризак: Когда-то вы, ребята, понесете ответственность!..
    Ивано-Франковск: Закарпатский прокурор отыграл каждый эпизод по делу Ивана Ризака по максимуму

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та ні земляче це не так.Ти разом з Медведчуком поводились як царьки.Про вас наш нарід був бидлом.За свої вчинки треба відповідати.До вас потрібно привести ще Шуфрича.Останній дзвінок Сливкові був якраз від нього.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балоган-бенд мстивий християнин.