ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Закарпатському УБОЗі новий начальник — Ігор Пилипчук

    02 мая 2024 четверг
    19 переглядів

    Наказом міністра МВС України першим заступником начальника УМВС, начальником УБОЗ УМВС України в
    Закарпатській області призначено полковника міліції Пилипчука Ігоря Мар'яновича.І.М.Пилипчук народився у 1961 році в м. Соснівка Львівської області. Після десятирічки розпочав свою трудову діяльність слюсарем в одному з колгоспів Львівщини. У 1980 році вступив на юридичний факультет Львівського державного університету. Здобувши освіту, йде працювати в органи державної влади.

    З серпня 1985 року Ігор Пилипчук — в лавах органів внутрішніх справ, був співробітником тодішнього ОБХСС. У 1991 році направлений на навчання в Академію МВС СРСР, після закінчення якої з 1993 року працює в регіональному управлінні БОЗ МВС України у Львівській області. У 1998 році І.М.Пилипчука обрано депутатом Верховної Ради України. У парламенті обіймав посаду голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією, а також очолював міжпарламентську групу Україна-Польща.

    По завершенні депутатської каденції Ігор Пилипчук стає віце-президентом корпорації "Екомет" (м. Київ). А з березня ц.р. повернувся на службу в органи внутрішніх справ України, очолював УБОЗ УМВС України в Тернопільській області.

    Ігор Мар'янович відзначений державними нагородами: орденом "За мужність" 3-го ступеня, Почесною Грамотою Верховної Ради України. Він активний громадський діяч, з 2003-го року віце-президент

    федерації легкої атлетики України.

    Одружений, має сина, який недавно здобув фах економіста у Львівському національному університеті, повідомили в ЦГЗ у Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору