ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Речник мера Сергія Ратушняка спростував інформацію про нібито відміну будівництва аквакомплексу "Водний Світ"

    28 апреля 2024 воскресенье
    83 переглядів

    Сьогодні, 30 липня, речник мера Ужгорода Олег Подобрій спростував інформацію, поширену раніше кількома сайтами, що нібито фірма "SАFF" відмовилась від будівництва аквакомплексу "Водний світ" в Боздосьокму парку обласного центру Закарпаття.

    Він назвав цю інформацію такою, що не відповідає дійсності. Зі слів речника, наразі «іде процес оформлення юридичних зобов’язань».

    О.Подебрій також повідомив, що зараз на розгляді міської влади є проект фірми «SАFF» і щодо будівництва сміттєпереробного заводу в Ужгороді. Згідно з проектом, сміття спалюватиметься, за рахубного чого вироблятиметься електроенергія. Цей проект частково розвантажить сміттєзвалище, куди щодня звозять по 60 вантажівок відходів, інформує ЗІК.

    ***

    17 квітня в Ужгороді було підписано протокол намірів про зведення в обласному центрі Закарпаття сучасного розважального аквакомплексу на території у 25 га. Інвестором проекту, вартість якого 25-30 млн. євро, виступило німецько-словенське товариство «SAFF». На його рахунку будівництво 35 подібних комплексів в країнах Європи. Попередньо здача в експлуатацію проекту призначена на 2009 рік. Робоча назва аквапарку — «Водний світ».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Речник забрехався.Місто,яке має меньше 200 тис.населення не цікавить розважальн6иків.Крім того нема проєкту нема єкспертизи,нема погоджень,нема грошей та й самоокупності.Є бред сивоі кобили.