ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Комісія вивчала ситуацію на Солотвинському солеруднику

    03 мая 2024 пятница
    53 переглядів

    На Закарпатті відбулось зпасідання комісії щодо вивчення ситуації на Солотвинському солеруднику. У складі комісії були представники МНС України, Мінагрополітики, Закарпатської ОДА, Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області, Управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА, а також дирекція солерудника.

    Розглянуто питання щодо потреби у фінансуванні першочергових заходів на солеруднику, проблем оздоровлення громадян у підземному відділенні Алергологічної лікарні, безпечної експлуатації об’єктів солерудника, а також дотримання правил промислової безпеки.

    Фахівці вирішили, що необхідно створити постійнодіючу комісію, а також розробити стратегічний план дій по забезпеченню роботи відділення Алергологічної лікарні та діяльності Солотвинського солерудника, повідомили в прес-службі Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області.
    Солотвинський солерудник на Закарпатті відвідав заступник Шуфрича пан Романченко
    У закарпатському Солотвино знову бунт – пацієнти перекривали шлях гранітом!
    Закарпаття: Після поломки насосної станції в шахту Солотвинського солерудника щогодини прибувало 200-300 кубічних метрів води
    На Закарпатті затопило одну із шахт Солотвинського солерудника. Обійшлося без жертв

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору