ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керівнику Закарпатського центру нейрохірургії і неврології Володимиру Смоланці не подобається вітчизняна "безкоштовна" медицина

    19 мая 2024 воскресенье
    22 переглядів

    «По суті, кожен із нас розуміє, що медицина на сьогоднішній день, на жаль, не є безоплатною. Том, якщо до нас потрапляє пацієнт зі складною патологією, йому потрібен цілий ряд медикаментів, яких не може оплатити лікарня. Тобто медицина безкоштовною є на папері», – вважає керівник Закарпатського обласного центру нейрохірургії і неврології Володимир Смоланка.

    Про це він розповів напередодні засідання науково-практичної школи для неврологів "Карпатські читання" в Закарпатті, повідомляє ЗІК. За його словами, хоч нейрохірургічне відділення в Ужгороді, лікування і надання допомоги, організоване чи не найкраще в Україні, на медикаментозне лікування хворих грошей не вистачає. «Корінь зла» лікар Смоланка вбачає у тому, що наша система медицини залишається «соціалістичною, тобто радянською, а тому і не сприяє загальному розвиткові медицини». «Я за те, – зазначає нейрохірург, – щоб медицина була різною, щоб було державне й індивідуальне страхування».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору