ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді 20 міліцейських сімей отримали нові квартири

    16 июня 2024 воскресенье
    55 переглядів

    Двадцять сімей закарпатських міліціонерів та пенсіонерів органів внутрішніх справ справлятимуть новосілля у новому будинку по вулиці Сріблястій в обласнмоу центрі Закарпаття місті Ужгороді.

    Ключі від квартири вручає заступник міністра внутрішніх справ України Микола Куп’янський.
    Ключі від квартири вручає заступник міністра внутрішніх справ України Микола Куп’янський.

    Ключі від квартир у середу вручали заступник міністра внутрішніх справ України Микола Куп’янський, в. о. голови облдержадміністрації Іван Балога та начальник УМВС України в Закарпатській області Віктор Чепак.

    Будинок почали зводити ще 2003-го року, але основні роботи були проведені минулого року. Кошти виділялись із державного бюджету, і загальна балансова вартість будівлі – понад 3,3 мільйона гривень. Це будинок, в якому використані сучасні матеріали і технології: в кожній квартирі своє автономне опалення, лічильники газу і води, вікна-склопакети, сантехніка тощо. Погодьтеся, отримати безкоштовно повністю облаштовану квартиру в наш час досить неординарна подія. До слова, в системі органів внутрішніх справ Закарпатської області такі приємні події відбуваються майже щороку: протягом останніх чотирьох в Ужгороді і Мукачеві здано 4 житлові будинку на 80 квартир. Ще до кінця цього року в районі Боздошського парку в обласному центрі відділ капітального будівництва УМВС України в Закарпатській області розпочне спорудження 36-квартирного житлового будинку для співробітників міліції. Це і є найкращим підтвердженням того, що соціальні питання в закарпатській міліції – серед пріоритетів.

    Микола Куп’янський вручив сім’ям новоселів 2 телевізори, а Іван Балога – п’ять холодильників, що стало приємним доповненням до основного подарунка – ключів від квартир.



    Управління інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору