ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Перед готелем "Інтурист-Закарпаття" поставили крилатого ведмедя

    06 июня 2024 четверг
    62 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-reporter.com", в Ужгороді перед готельно-туристичним комплексом "Інтурист-Закарпаття" встановили скульптуру бронзового ведмедя з крилами. Майстри Іван Цубина, Михайло Колодько та Олександр Єлізаров працювали над фігурою півроку. Її виготовлення коштувало 100 тис. грн.

    — У скульптурі головними є три моменти, — розповідає генеральний директор готелю Олександр Доктор. Він знімає біле полотно і презентує статую перед натовпом ужгородців. — Це ведмідь, герб і глобус, на який тварина сперлася лапою. Ведмідь є символом Закарпаття. Вирішили додати йому крила, щоб ”відірвати” тварину від землі. Щоб він не був ведмедем, який вийшов із лісу. Крила символізують дорогу.

    Вага скульптури 250 кг, висота — 1 м. За допомогою статуї власники одного з найбільших готельно-туристичних комплексів області сподіваються привабити туристів.

    — Минулої зими півтори тисячі наших потенційних клієнтів скасували замовлення на відпочинок через брак снігу. Ми маємо запропонувати туристам щось нове. Ведмідь стане нашою візитівкою, — радіє Доктор. — Нині оголосили конкурс на найкращу назву для ведмедя, — сміється.

    Власники вигадали легенду, яка приваблюватиме до комплексу туристів.

    — Людина, яка мріє про подорож, може доторкнутися до крилець ведмедя, і ця подорож обов’язково здійсниться, — каже Олександр Доктор, пише "Газета по-українськи".
    Ужгород: Перед готелем "Інтурист-Закарпаття" поставили крилатого ведмедя

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вполне достойное увековечение визита Чрезвычайного и Полномочного Посола Российской Федерации в Украине Виктора Черномырдина в Закарпатье см. http://209.85.129.104/search?q=cache:7Da9SfiqarQJ:www.karpatorusyns.org/more.php%3Fid%3D399_0_1_0+%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%8B%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BD+%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%8C%D0%B5&hl=ru&ct=clnk&cd=3&gl=ru. Русины сработали весьма оперативно- успели эпохальное событие отлить в бронзе...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    mda, medvid klasnyj, ale ci kryla zowsim ne psujut do nioho. Taksho Sashko trochy perestarawsia - mozna bulo jakos inshe zobrazyty dorohu. Ale shapku wnyz - medvid disno klasnyj.Shob tilky vin turystiv prywabliuwaw, a ne widsztowchuwaw. Do zustriczi koly nebud na Ukrajini.