ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті зупинено роботу 2-х газорозподільних пунктів

    30 июня 2024 воскресенье
    46 переглядів

    Сьогодні Територіальним управлінням Держгірпромнагляду по Закарпатській області видано припис начальнику Виноградівської філії ВАТ “Закарпатгаз”. Ним заборонено експлуатацію до усунення порушень газорозподільних пунктів (ГРП) в селах Фанчиково та Дротинці.

    - Грубі порушення безпеки систем газопостачання - неробочий стан запобіжно-скидних клапанів, невідповідність проекту й інші, - прокоментував ситуацію начальник Територіального управління Держгірпромнагляду Михайло Саварин, - ставлять під загрозу безпечну експлуатацію систем газопостачання, що може обернутися трагічними наслідками.

    За словами керівника наглядової служби, в інформації про перевірку ГРП в зоні виробничої діяльності Виноградівської філії ВАТ “Закарпатгаз”, наданій керівництвом на прохання працеохоронців, виявлені неправдиві дані. Згідно з довідкою 20 жовтня стан запобіжно-скидних клапанів відзначений як нормальний, а 31 жовтня інспектори нагляду виявляють їх неробочий стан.

    - Чи не блюзнірство й сьогодні, після трагедії в Дніпропетровську, замість прискіпливо перевіряти ввірене господарство, продовжувати видавати бажане за дійсне? – резюмує Михайло Саварин.

    ДОВІДКОВО: Вибіркові цільові перевірки Територіальним управлінням Держгірпромнагляду по Закарпатській області додержання режимів газопостачання населення та організації технічного обслуговування ГРП ВАТ “Закарпатгаз”, що розпочалися 16 жовтня, тривають. Станом на 6 листопада виявлено 335 порушень вимог нормативно-правових актів промислової безпеки, призупинено експлуатацію 9 ГРП та 3 ШГРП, притягнуто до відповідальності 13 посадових осіб. Встановлено, що штати ВАТ “Закарпатгаз” укомплектовані на 45-60%, майже 65% з яких – не спеціалісти в газовій галузі. Перевірку знань з охорони праці керівників філій проводить комісія, яка складається з керівництва та спеціалістів з охорони праці ВАТ, що входить у протиріччя з чинним законодавством.

    Територіальне управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області
    Закарпаття: При плані на 2007 рік 1878 тис.грн. на капітальні ремонти газових мереж освоєно всього понад 430 тис. грн
    У закарпатському Перечині призупинено роботу газорегуляторного пункту
    Закарпаття: Смерть водія в лісопильному цеху ВАТ "Факторімпекс"
    Голова спостережної ради ВАТ "Закарпатбудуправління" пообіцяв дотримуватися засад охорони праці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Притягнути підписавших фальшиву довідку до кримінальної відповідальності - ст.366 ККУ "Службове підроблення".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Куся! Розумнішаєш на очах! Невже лікарі так стараються. Правда до повного одужання ще далеко. Глянь не тільки назву статті, а і склад злочину. Думаю, що прозрієш.