ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Смерть водія в лісопильному цеху ВАТ "Факторімпекс"

    02 июня 2024 воскресенье
    44 переглядів

    Штрафні санкції на посадових осіб ВАТ «Факторімпекс» (Мукачівський район, Закарпаття) наклало Територіальне управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області у зв’язку з нещасним випадком зі смертельним наслідком, що стався на підприємстві вчора, 9 жовтня.

    Як повідомила прес-секретар Територіального управління Держгірпромнагляду Віра Туряниця, водій автонавантажувача ВАТ «Факторімпекс», 49-річний Юрій Якима, займався вивезенням та укладкою чорнових заготовок з лісопильного цеху. Пізніше, ремонтуючи гальмівний циліндр автонавантажувач, водій не закріпив вили машини домкратом, які опустилася просто на його голову.

    Територіальне управління Держгірпромнагляду наклало також заборону на користування автонавантажувачем та створили комісію з розслідування обставин та причин нещасного випадку.

    ***

    З початку поточного року в провідних галузях економіки Закарпаття – лісозаготівлі та лісопереробці – зареєстровано 25 випадків травматизму, пов’язаного з виробництвом. Цей показник, як і кількість випадків зі смертельним наслідком (2), сягнули рівня виробничого травматизму в галузі 2006 року.
    Голова спостережної ради ВАТ "Закарпатбудуправління" пообіцяв дотримуватися засад охорони праці
    У першому півріччі на підприємствах Закарпаття виявлено 25,5 тисяч порушень
    У закарпатській школі дві жінки отримали травми, коли білили клас
    Представниця Закарпаття Віра Туряниця — третій "соціальний журналіст" в Україні

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору