ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: До мітингів протесту на Перечинщині додався конфлікт з політичним підтекстом на Іршавщині

    06 мая 2024 понедельник
    59 переглядів

    Останнім часом в Закарпатті зростає соціальне напруження: мітинги із голодовкою в Перечинському районі проти діючої місцевої влади, рішення Рахівської районної ради стосовно коаліційних перипетій, і ось до цього переліку додався ще один район – Іршавський.

    Сьогодні в Карпатському інформаційному агентстві пройшла конференція стосовно подій які відбуваються останнім часом в Іршавському районі.

    Останнім часом в Закарпатті зростає соціальне напруження: мітинги із голодовкою в Перечинському районі проти діючої місцевої влади, рішення Рахівської районної ради стосовно коаліційних перипетій, і ось до цього переліку додався ще один район – Іршавський.

    21 листопада 2007 року відбулися збори партійного активу депутатів районної та міської рад партії "Відродження" які розглянули питання протиправних дій голови Іршавської районної держадміністрації Хохлова М.М. щодо звільнення начальника відділу освіти, голови районного осередку партії "Батьківщина" Поповича І.С. Зважаючи що подібні дій відбулися і по відношенню до голови районного осередку "Партії регіонів" Поповича М.М. та голови фракції в районній раді "Блоку Литвина" Коцан В.П., яких змістили з займаних посад в районі, було прийнято відповідну заяву:

    В заяві засуджуються протиправні дії пана Хохлові М.М., які фактично були акціями політичної розправи над опонентами.

    Депутати районної ради вимагають поновити на роботі Поповича І.С. та розглянути дане питання на сесії районної ради.

    До речі, в районі зібрано понад півтора тисячі підписів освітян які вимагають припинити цькування і тиск проти освітян району, зокрема Поповича І.С. Також освітяни звернулися до Президента України з проханням розібратися в ситуації, яка склалася і дати оцінку діям районної влади, яка після звільнення керівництва районної освіти почала несанкціоновані перевірки освітніх закладів, інформує Ужгород.нет.уа.
    Наймасовіша акція протесту з часу Помаранчевої революції відбулась на Закарпатті
    Закарпаття: Безстрокове голодування розпочали в Перечині активісти громадської організації "Місто"
    Закарпаття: Освітяни Іршавщини повні рішучості добиватися поновлення БЮТівця Івана Поповича на посаді завідуючого районного відділу освіти
    Закарпаття: Як на Іршавщині влада розмовляє з освітянами, або Чому звільнили з роботи члена партії "Батьківщина"?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дуже добрий репортаж - розумію стурбованість журналістки, адже звязок Кеменяш-Бобик-Попович є очевидним. Але журналістика в цьому випадку є інструментом для шантажу. 1. В мене питання - Попович І.С. мав пожитєвий контракт на посаді начальника і чи не був випадково він державним службовцем (а можливо це приватна посада?). 2. Чи не забагато (23 роки) на одному місці працювати - згідно наукових розрахунків творчий потенціал розкривається за 5-7 років, потім творча людина шукає сама нове місце для реалізації(значно вищого). 3. Запевняю Вас пані Андрійчук - хвилі "протесту" - буря яку потрібно тільки як політичну акцію, режисером якої є добре Вам знайома і "поважна" людина.

    ///// висловлюю свою думку як громадянин, стосовно подій, про які Ви пишете. Не сумніваюся у Вашій професйності як журналіста, Ви добре робите свою роботу і слава богу що в нас разом є така можливість. Я не претендую на абсолютну істину, але дискусія з аргументами веде до такої. Я не вважаю трагедією звільнення Поповича І.С., і якщо людина професіонал і вольова - на дорозі валятися не буде. Але смію вам засвідчити, що на превеликий жаль традиція виносити з кабінету вперед ногами в нас ще залишилася. То я також вітаю І.С. що він сам вийшов і нехай бореться за повагу не "стільця", а громадянина.