ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: У Різдвяну ніч пожежники врятували від загибелі 4-х людей

    08 мая 2024 среда
    48 переглядів

    У Різдвяну ніч близько другої години ночі ужгородські вогнеборці врятували чотирьох безпритульних людей, які для проживання обрали підвал однієї з багатоповерхівок обласного центру.

    Повідомлення про те, що з технічного приміщення підземних теплотрас ужгородського багатоквартирного будинку йде дим, в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло від патрульно-постової служби міськвідділу міліції. Через кілька хвилин до місця виклику прибула чергова варта пожежників. Ще мить і з задимленого приміщення на свіже повітря професіонали виносили непритомних людей, які, надихавшись чадного газу, вже втратили свідомість. Згодом людей було доправлено до лікувального закладу.

    Троє з потерпілих, після надання невідкладної медичної допомоги, відразу були відпущені з лікарні, а от четвертий 35-річний Анатолій зараз знаходиться під опікою медиків в опіковому центрі Ужгородської обласної клінічної лікарні з діагнозом отруєння чадним газом та термічні опіки тіла другого ступеню важкості.

    За висновками фахівців пожежної справи, займання стало наслідком необережного поводження з вогнем самих же потерпілих. Можливо від непогашеного недопалку й почало тліти назбиране тут лахміття. Як вважають в головному управлінні МНС Закарпаття, коли б не вчасні дії вогнеборців, така зустріч Різдва безпритульними закінчилася б для них груповою загибеллю.

    Наслідками дії вогню стали пошкоджені утеплювач теплотрас, старі речі та назбираний мотлох. Прямі збитки оцінюються у дві тисячі гривень.

    Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області
    Закарпатські міліціонери-журналісти витягли бабусю з палаючої квартири
    Закарпаття: Рятувальники з 4-х сіл гасили пожежу у селі Фанчиково
    Гірський туркомплекс горів на Закарпатті
    Закарпаття: З початку року на пожежах у краї загинули 53 людини, ще 34 — були травмовані

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняк проклят
    http://bogakara.narod.ru

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шуфрич - молодець ! Пiдiбрав i пiдготував професiоналiв своеi справи.