ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: З початку року на пожежах у краї загинули 53 людини, ще 34 — були травмовані

    18 мая 2024 суббота
    55 переглядів

    За минулу добу на території Закарпаття сталася одна пожежа, економічні втрати від якої склали 6 тисяч гривень. Вогонь пошкодив споруду господарського призначення. Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано.

    Другий день найбільш складна пожежна обстановка у Тячівському районі, де виникає третина всіх обласних загорань. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень, несправних електромереж та порушень при монтажу та експлуатації пічного опалення, від цієї причини стається дві третини всіх загорянь.

    З початку року в нашому краї вже сталося 794 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 3 мільйони 915 тисяч гривень. На пожежах загинуло 53 людини, ще 34 людини було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 36 дорослих та 2 дітей. У зв’язку із збільшенням кількості загорянь, випадків травмування людей на пожежах, головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки, повідомили в Центрі пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області.
    У листопаді через куріння у ліжку загинули 6 мешканців Закарпаття
    Внаслідок пожежі у закарпатському Ракошині згоріла літня людина
    Пожежу в приватному пансіонаті закарпатського села Поляна гасили вісім годин
    За минулу добу на території Закарпаття сталося дві пожежі, економічні втрати від яких склали 49 тисяч гривень

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору