ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

25-річний закарпатець спалахнув Феніксом... Через чарку й цигарку

    26 апреля 2024 пятница
    46 переглядів

    9 січня, рано-вранці розігралася трагедія на приватному обійсті 49-річного жителя с. Терново Тячівського району, що на Закарпатті. Внаслідок пожежі в надвірній споруді загинув його 25-річний син, який приїхав на свята із сезонних заробітків. Як встановили фахівці у галузі пожежної безпеки, причиною появи вогню стала згубна звичка загиблого палити в ліжку в нетверезому стані.

    Це підтвердили і очевидці, які напередодні трагедії бачили хлопця напідпитку. Для того, щоб зайвий раз не турбувати батьків, він ці кілька святкових днів вирішив пожити окремо в надвірній споруді, де була обладнана під спальню кімнатка, лазня. Саме ця будівля й була знищена вогнем. Усього прямі матеріальні збитки оцінюються в три тисячі гривень.

    Вогняне зарево першою побачила мати. Через кілька хвилин до обійстя збіглися сусіди, які вже на той час викликали вогнеборців з місцевої пожежної команди села Нересниця та професійної пожежної частини із селища Дубове. Професіоналам разом із населенням вдалося зупинити вогонь від подальшого розповсюдження, а от хлопця, на жаль, врятувати не було жодної можливості, бо коли помітили пожежу, то полум’я вже практично знищило житлову кімнату.

    - Хоча у новому році усі й планують жити по новому, однак, як свідчить статистика, у плані пожеж та загибелі людей на них усе залишається по-старому – закарпатці продовжують нехтувати правилами особистої безпеки, - коментує ситуацію головний рятувальник області Іван Гецянин, - що призводить до фатальних наслідків. Так, з початку року на Закарпатті вже виникло 22 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки перевищили 96 тисяч гривень. Саме через необережність під час паління у вогні загинуло двоє людей, ще одна людина отримала різного ступеню важкості опікові травми, повідомили в Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області.
    Ужгород: У Різдвяну ніч пожежники врятували від загибелі 4-х людей
    Закарпатські міліціонери-журналісти витягли бабусю з палаючої квартири
    Закарпаття: Рятувальники з 4-х сіл гасили пожежу у селі Фанчиково
    У листопаді через куріння у ліжку загинули 6 мешканців Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору