ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородську грабіжницю запроторили за грати на 7 років. За розбій

    08 мая 2024 среда
    43 переглядів

    Те, що трапилося в її власному помешканні, жителька обласного центру Закарпаття міста Ужгорода ще довго згадуватиме, мов страшний сон. Історія, про яку мова, трапилася минулого літа… Було вже пообіді, коли хазяйка поралася у хаті і раптом почула чиїсь кроки хоч нікого в гості не чекала…

    Адже раптом у приміщення ввірвалася якась худорлява смаглявка. Не давши оговтатись і без того ошелешеній господині, невідома візитерка безцеремонно штовхнула жінку на ліжко. Далі, навалившись всім тілом на нещасну, схопила жінку руками за горло і тоном, котрий не терпить заперечення, стала вимагати гроші. Від зловмисниці тхнуло спиртним.

    Звісно, господиня стала чинити відчайдушний опір, намагаючись звільнитися від задушливих обіймів. Зрозумівши, що нічого не отримає, смаглявка швидко подалася до виходу. Оговтавшись від страху, потерпіла вирішила перевірити, чи всі речі на місці і виявила пропажу стільникового телефону. Жінка тут же подалась до Ужгородського міськвідділу УМВС.

    Стражі порядку, слухаючи детальну розповідь потерпілої, подумки відтворювали обставини злочину. Жінка стверджувала, що нападниця досить знайома на вигляд і, здається, проживає десь у їхньому мікрорайоні. Отримавши словесний портрет розбійниці, оперативники зрозуміли, що мова йде про 32-річну місцеву жительку, яку розшуковики знали, мов облуплену. Адже своїми кримінально-карними діяннями вона завдавала чимало клопотів міліціонерам.

    Не раз і не двічі доводилося місцевим правоохоронцям розплутувати злочинні головоломки цієї пройдисвітки. На її рахунку - чимало крадіжок, є й пограбунки. Вдома працівники карного розшуку підозрювану не застали. Відчувши, що запахло смаленим, молодиця кинулась в біги. Тоді оперативники стали відпрацьовувати всі місця, де концентрувався подібний спецконтингент. Згодом, під час проведення пошукових заходів, стражі порядку визначили її місце перебування…

    Появу міліції зловмисниця сприйняла спокійно і зізналася у скоєнні розбійного нападу. Видала й “мобілку”, котру поцупила удома жертви. Під час досудового слідства смаглявка детально розповіла про свої злочинні діяння. План нападу визрів у неї спонтанно. Думкою про те, що принесе ближньому біду, вона себе не обтяжувала.

    Після завершення слідства справу розглянув Ужгородський міськрайонний суд. Підсудна свою вину визнала повністю, стала щиро каятися у вчиненому, просила суворо не карати. Обставинами, що пом'якшують покарання, суд визнав щире каяття, а такими, що обтяжують, є те, що злочин скоєно у стані алкогольного сп'яніння.

    Затриману засудили до 7 років і одного місяця позбавлення волі.



    Іван Ладжун, ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Назовите имя судьи, который рассматривал это дело!!! Без такой информации эта статья не имеет никакого интереса. Кто этот "чистый и пушистый" судья, который присудил женщине 7 лет за мелкое воровство, признавшейся и раскаявшейся в своей вине? Может быть это алкоголик-взяточник Машкаринец? Или взяточник-деревенщина Король? Или взяточник бывший СБУ-шник Андрийцьо? Или его малоумная любовница судья Пичанец (бывшая Пизданец или Писанец)? Что же тогда надо присудить Мэру Ратушняку за грабеж города? За избиение ни в чем не винных людей? За нелегальную приватизацию? Что? Средневековое наказание - РАСЧЛЕНЕНИЕ? МАРИЯ ВЕЛИКАЯ - ДОКТОР ДЕМОКТАТИИ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняк проклят http://bogakara.narod.ru