ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чи стане високосний рік засторогою для молодят міста Ужгорода?

    03 мая 2024 пятница
    62 переглядів

    У народі кажуть, що у високосний рік одружуватися не годиться. Мовляв, це приносить подружжю нещастя. Цей забобон існує вже кілька десятиліть, а може його коріння сягає ще в глибші віки.
    Проте в Ужгороді цьогоріч шлюбів навряд чи поменшає...

    Начальник відділу РАЦСу у м. Ужгород Адріана Микита розповідає, що перед високосним роком завжди виникає ажіотаж.

    Тобто всі, хто планує одружитися, намагаються це зробити ще до настання високосного року. Але потім хвилювання та амбіції у майбутніх наречених стихають, а то і зовсім зникають. Однак від долі не втечеш, каже Адріана Яношівна.

    Моя співрозмовниця навела таку статистику одружень. Наприклад, у високосному, 2004 році в Ужгороді було зареєстровано на 100 весіль менше, ніж в інші роки. Натомість минулого року тут уклало шлюби 879 пар, а розірвало - 444. Цікаво, що 39 шлюбів зареєстровано з іноземцями. , •

    Ще одна досить цікава статистика одружень. Так, у минулому році шлюбний передноворічний - бум був практично у всіх областях України. За даними РАЦСів, упродовж усього 2007 року спостерігалася підвищена шлюбна активність українців. А 7 та 14 липня, коли, на переконання багатьох молодят у всьому світі, збіглася щаслива комбінація цифр у даті, в Україні було встановлено абсолютний рекорд з одружень — відповідно 5221 та 4321 шлюб.

    Маріанна Шутко, "Новини Закарпаття"
    Закарпатське подружжя Марти та Івана Мотринців бачило першого президента Карпатської України і розмовляло з Вячеславом Чорноволом
    На весілля — ...до оленячої резервації у Карпатах!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняк проклят
    http://bogakara.narod.ru