ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Учаснику Першого з’їзду Народних Комітетів Закарпатської України Михайлу Степановичу Жупану — 95!

    28 апреля 2024 воскресенье
    43 переглядів

    Цими днями ветерану педагогічної ниви Закарпатської області, учаснику І з’їзду Народних Комітетів Закарпатської України Михайлу Степановичу Жупану виповнилося 95 красних літ. З цієї нагоди 29 лютого голова обласної ради Михайло Кічковський відвідав ювіляра вдома, у с.Рокосово Хустського району.

    Михійло Кічковський щиро подякував Михайлу Степановичу за багаторічну працю, за те, що посіяне ним зерно розумного, доброго, вічного дало щедротний урожай. Його учні – чесні, роботящі, принципові громадяни самовіддано трудяться на благо України, отчого краю. Керівник ради вручив ювіляру путівку на лікування, пам’ятний подарунок, матеріальну допомогу і, звичайно розкішний букет квітів. До цих щедрих поздоровлень долучився голова Хустської районної ради Іван Мішко, вручивши ветерану пам’ятний подарунок, квіти від імені депутатів районної ради.

    Увага і повага голови обласної ради Михайла Кічковського і очільника районної ради Івана Мішка до глибини душі зворушили ветерана.

    Він сердечно дякував за теплоту, людяність і доброзичливість до нього, і до його багатства - 95 красних літ, повідомила прес-служба Закарпатської обласної ради.
    Як привнести в села Закарпаття культуру і духовність, радилася влада в Ужгороді
    Голова Закарпатської облради привітав делегатів І-го з’їзду Народних Комітетів Закарпатської України
    Закарпатські інваліди можуть безперешкодно потрапити в 48% будівель громадського користування
    Ужгород: Обласні депутати вирішили допомогти інвалідам Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору