ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Луценко масово звільнятиме своїх підлеглих?

    01 мая 2024 среда
    59 переглядів

    Міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО запевняє, що звільнятиме керівників Державтоінспекції, якщо спостерігатиметься зростання дорожньо-транспортних пригод, особливо з тяжкими наслідками.

    Як передає кореспондент УНІАН, про це міністр заявив сьогодні у Вінниці, виступаючи на розширеній виїзній колегії МВС. «Якщо в будь-якому регіоні буде збільшення ДТП… Також начальника ДАІ там не буде», - сказав Ю.ЛУЦЕНКО.

    Продовжуючи тему діяльності Державтоінспекції, він поінформував, що найближчим часом розпочнеться «комплексне відпрацювання МРЕВ». При цьому міністр запевнив, що в разі виявлення незаконної реєстрації автомобілів, також будуть застосовуватися суворі кадрові висновки. Він нагадав, що через незаконну реєстрацію автомобілів лише в минулому році державний бюджет недоотримав 3 млрд. грн.

    Міністр внутрішніх справ також обіцяє звільняти з посад правоохоронців за приховування справ.

    «Якщо в будь-якій області буде знайдено більше 10 прихованих справ, постраждає начальник УВС і начальник штабу. Якщо їх буде понад 50 – пишіть заяву», - сказав Ю.ЛУЦЕНКО.

    Юрій ЛУЦЕНКО заявив, що готовий ліквідувати службу внутрішньої безпеки в регіонах, якщо не буде результату боротьби з корупцією в міліцейських лавах.За словами Ю.ЛУЦЕНКА, на нещодавно проведеній нараді зі співробітниками служби внутрішньої безпеки він поставив умову, «якщо до 15 квітня не буде результату по боротьбі з корупцією, я скорочу штат співробітників ВБ в регіонах, а найкращих переведу до Києва», - сказав Ю.ЛУЦЕНКО.

    При цьому він додав, що перебуваючи в Києві співробітники внутрішньої безпеки виїжджатимуть в регіони з негласними місіями.

    Украинцев и сербов сталкивают лбами? Черновецкий раскрыл конституционный переворот. (темы передачи Свобода слова 21.03.08)
    В Виннице к "приезду" Луценко убили криминального «авторитета» Мишу «Лысого»

    Украинцы и дальше будут погибать в Косово...
    Закарпатський "словоблуд" Чучка звинувачує Луценка у брехні

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пан Луценко зробив надзвичанйно багато для забезпечення порядку на автошляхах. Бо бордак вже був, далі нікуди. Велика йому Вдячність і щоб він був здоровим. І треба надалі викорінювати порушення правил дорожнього руху всіма її учасниками, особливо синками багатих татусів та високопосадовцями, які найбільше безнаказано порушують. Пане Юрію Україна з Вами.