ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Львівщині селево-грязьовий потік змив машину

    04 травня 2024 субота
    77 переглядів

    У Сколівськомі районі Львівської області на трасі «Київ-Чоп» зійшов селево-грязьовий потік, який змив машину. З рейок зійшов електровоз та вагон.Протягом 24 та 25 липня на території Львівської області спостерігались сильні зливи, внаслідок чого найбільше постраждали Старосамбірський та Сколівський райони. У Старосамбірському районі внаслідок підйому рівнів води у р. Мшанка підтоплені житлові будинки у трьох селах: с. Бабино, Головецьке, Стрілки. Село Княжпіль залишилось без сполучення внаслідок розливу р. Вирва. Про це сьогодні, 25 липня, ЗІК повідомили у прес-службі МНС України.

    У Сколівському районі о 22.00 24 липня сталося сходження селево-грязевих потоків на трасу державного сполучення "Київ-Чоп", внаслідок чого припинено рух автомобільного транспорту на ділянці Стрий - Нижні Ворота. У районі с. Орявчик селевим потоком змито легковий автомобіль, в якому знаходилось 2 особи жінка та дитина, яких врятовано.

    О 2.30. в районі станції Демня Сколівського району внаслідок падіння дерева на залізно дорожню колію зійшов з рейок електровоз та один вагон (з картоном) товарного потягу № 2142 з 55 вагонів (прямував на Львів), який блокував сполучення в обидва напрямки: на Ужгород та з нього. Загиблих та травмованих не має. На місце події направлено два відновлювальні потяги та аварійні бригади ДТГО «Львівська залізниця», які о 5.45 електровоз і вагон поставили на рейки та відновили рух потягів.

    Для проведення невідкладних аварійно-рятувальних робіт залучено 73 людей, 19 одиниць техніки.

    UA-reporter.com
    На Закарпатье из-за сдвига почвы изменилось русло реки Лазещина, а в Хусте стихией подтоплена "музыкальная" улица (ФОТО)
    Два десятка мостов разрушены стихией на Закарпатье

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору