ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Euro Controle Route (ECR)

    26 апреля 2024 пятница
    Аватар пользователя Слободянюк Сергей Николаевич
    23-25 червня за завданням керівництва Укртрансінспекції представники закарпатського управління взяли участь у Euro Controle Route (ECR) організованого транспортною інспекцією Угорщини. Участь у обміні досвідом брали транспортні інспекції 10 стран Євросоюзу: Чехія, Німеччина, Словенія, Австрія, Словаччина, Польща, Румунія, Фінляндія, Болгарія, Угорщина. У якості гостя була запрошена Україна - управління Укртрансінспекції у Закарпатській області.Euro Controle RouteТемами практичного семінару були габаритно-ваговий контроль, перевірка режиму праці та відпочинку, перевезення небезпечних вантажів, кріплення вантажів, перевірка технічного стану транспортних засобів.
    Працювали три дні, в трьох різних місцях на дорогах біля угорсько-словенської кордону. Для європейців дотримання законодавства у сфері транспорту - справа свята. За порушення - ШАЛЕНІ, за нашими мірками, штрафи - до трьох тисяч євро. Не усунеш порушення - не поїдеш .. Не сплатиш штраф - не поїдеш ... Інспекції забезпечені сучасними технічними засобами, з можливістю здійснення будь-якого виду контролю і доступом до центральної інформаційній базі.
    Незважаючи на жорстке законодавство - порушників багато і серед перевізників країн ЄС. Велика конкуренція і бажання заробити це сильна мотивація, яка призводить до страшних наслідків на дорогах ..
    Статистика ДТП в ЄС не втішна, що говорити про Україну, де інспекція вже скоро рік (!) не перевіряє вітчизняних перевізників ...
    Поїздка була корисною. Сподіваємося, що всі ці знання і навички знадобляться транспортної інспекції України.
    Спасибі транспортної інспекції Угорщини (Nemzeti Közlekedési Hatóság) за запрошення і прекрасно організований захід!
    Начальник управління Укртрансінспекції у Закарпатській області Сергій Слободянюк
    Більше світлин - у фотогалереї на Фейбук:

    Euro Controle Route (ECR)

    Posted by Ua-Reporter.com on 2 Июль 2015 г.