ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют
Єдина Країна! Единая Страна! United Country

Magyar-ukrán cigarettacsempészek buktak le

Egy évig tartó felderítés után a vám- és pénzügyőrség és a rendőrség felszámolt egy magyar-ukrán bűnszervezetet, amely cigarettacsempészésre specializálódott, mondta Sipos Jenő, a vámszervezet szóvivője.

A bűnszervezet 2009-ben és 2010-ben megközelítőleg 640 ezer doboz, összesen 400 millió forint értékű cigarettát hozott be illegálisan, ezeket aztán orgazdáknak adta el. Tizenöt helyen tartottak házkutatást, tizenegy embert már előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság, egy gyanúsított pedig őrizetbe került.

A nagy értékre, üzletszerűen elkövetett jövedéki orgazdaságért a gyanúsítottak nyolc évig terjedő szabadságvesztést kaphatnak, de mivel bűnszervezetben követték el cselekményüket, a büntetési tétel felső határának akár a kétszeresét is kiszabhatja rájuk a bíróság.

Комментарии

Плохо пишу на венгерском. Унизитульно слушать венгерских пограничноков и ,особенно таможников, их обращение к людям, которые не владеют венгерским языком. Я старуха, но о Венгрии и представителей страны (поганичниках, таможенной службы), уважающих свой народ , была намного высшего мнения. СТЫДНО. МАТ, ГРУБОСТИ , ехидство... краснела. Украинские пограничники, таможники никогда бы не позволили себе подобного. Написаное мною может и не прочитает никто, но удержаться тяжело. Ненависть к нашему народу велика, но позволять такого самоуправства на службе - это возмутительно.

Egy fillért sem szabnák ki . A vámosokra, redőrőkre - igen. Egy anyának gyermekeit kell felnevelni, tanittatni... És miből? Rendőrők, vámosok? Mert ők ezekből a szerencsétlenekből élnek. Magam vagyok a látotnak az élő bizonitéka. De már annyira elfajult minden, hogy az ember fél megmukanni a vonatba.

Отправить комментарий

Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.
Ограничение в 550 символов, осталось: 550
  • Доступны HTML теги: <em> <strong> <ul> <ol> <li><img>
  • Строки и параграфы переносятся автоматически.

Подробнее о форматировании

CAPTCHA
тест против спам-ботов