ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Центр — Юстасу: "Негайно приведіть центр Ужгорода в порядок!"

    09 мая 2024 четверг
    36 переглядів

    Ми страшенно полюбляємо різні революції, роззявляємо роти на політичне чи релігійне небо, а під ногами не бачимо очевидних кізяків. Так і в Ужгороді. Комунальна газета «Ужгород» аж тріскається від різних думок славних міських депутатів, чиновників міського гатунку щодо різних животрепетних соціальних проблем та звітів про їх пекельну роботу відносно їхнього вирішення в найкоротші строки, а віз благоустрою весь час залишається на одному й тому ж самому місці — в гною та безладді.

    Наприклад, роками скручують собі ноги наші ужгородці та інші «прийшляки» на вибоїнах біля хімфаку Ужгородського національного «універу». І будуть скручувати.

    Бо ужгородський мер там не ходить, щоб випадково не зіпсувати підбори на черевиках.

    Та й депутати обзавелись автівками і проводять свої «стрілки» в ресторанах, а не в народній гущі, самотужки не ходять навіть по центральній частині старого міста. їх кримінальні портрети ми бачимо на стінах лише перед черговими виборами до місцевих рад.

    Слава Богу, поставили на вул. Фединця новий «Вопак» замість павільйону мінеральних вод, де активно спивався пересічний ужгородець.

    Але (це не вина керівництва «Вопака», а кричуща провина мерії) за ним, як і завжди, знаходяться все ті ж «національні» смітники, занехаяна роками вулиця Острівна, де зійде з розуму від побаченого будь-який негроїд із Гарлему, якщо зненацька потрапить туди.

    На жаль, і Острівна, і острови закоріненого роками безладу повсюди бачимо в центрі Ужгорода, який міські керівники і депутати бачать лише через шибки своїх класних автівок.

    Тому потрібно нашим міським «буграм» нарешті почати працювати в пішому режимі, щоб почастіше спотикатися в центрі, травмуватися на вибоїнах, вступати в різний непотріб, який не прибрали комунальники. Лише тоді, можливо, уява почне працювати в напрямку того, що в декларативно європейському місті пора припинити розводити безлад, характерний для Улан-Батора — столиці Монголії — на початку XX століття.

    ***

    Як вбачається з останніх публікацій „геббельсівської" преси, спокою меру міста над Ужем не дає повідомлення, що в с.Завидово одна з вулиць, у зв'язку з тим, що там проживало багато Балог і вона називалась Балогівський бік, буде названа Балогівською, виплеснули шквал обурень та незадоволень. Нам, як і більшості ужгородців, глибоко паралельно, як у с.Завидово будуть називати вулиці. Ми ж уже нині готові перейменувати вул. Острівну у вул. Третього нашестя ратадонтів. І навіть виступити з ініціативою про увічнення Рати в с. Лучки. Можна за згодою односельців і село перейменувати чи тільки вулицю. У гіршому випадку якийсь генделик назвати у зв'язку з величезними його заслугами перед селом.

    "Правозахист", №13 (243) за 8 квітня.
    На Закарпатті розслідуються випадки земельного дерибану (оновлено відео)
    Ужгородська влада знищує освіту
    Хапати все! В Ужгороді на базарній темі "дехто" добряче нагрів руки...
    Ужгородська влада знищує освіту

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Раті — ур-р-ра!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За годы независимости Ужгород превратился в Мусороград, особенно за время "правления" нынешнего "мэра", который даже на начальника свалки не тянет — мусора то на улицах не убывает, а лишь прибывает...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я була в Ужгороді у 85-му році. Тоді це було чисте місто. Якщо те, що пишуть тут, правда, то це — кошмар. Цікаво було б дізнатися, як до цього всього сталяться самі мешканці міста?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як ставляться? А так, як БЮТ, який не проти провести референдум, чи потрібен Ужгороду ТАКИЙ мер!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    По Рате-мэру давно тюрма плачет! Он со своим семейством уже больше полгорода скупил и никак остановится не може. Уже и за историко-архитектурнве памятники взялся! взять к примеру хотя бы последние аукционы, на которых свом продано бывшую аптеку №1 и дом, в котором жил известный не только в Закарпатье хирург-кудесник Фединец!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    проте я всеж не розумію ..більшість городян знаходилися під впливом гіпнозу коли його обирали? наступний раз він роздасть пограбовані в людей гроші гривень по 300 і знову буде мером?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    швидше, під ностальгічним впливом РАТА-водки почтаку 90-х...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нам треба СТАЛІНА!