ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дипломи про закінчення навчання першими в гірському краї отримали випускники факультету інформатики Закарпатського державного університету

    20 мая 2024 понедельник
    114 переглядів

    У Закарпатському державному університеті – пора вечірніх суконь, костюмів з краватками, фотографій на згадку, радості і смутку. 1147 випускників університету та природничо-гуманітарного коледжу ЗакДУ урочисто отримують дипломи про закінчення вишу та присвоєння освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста чи магістра.

    Мабуть, останні сумують найбільше, адже довгоочікуваний ламінований документ в руках означає, що ти вибуваєш із лав студентства та переходиш до нового етапу в житті.

    На тих же, хто вирішив продовжити навчання, попереду чекають вступні випробування. Але це пізніше. А тепер – свято!

    Цього року Закарпатський державний університет – перший вищий навчальний заклад області, який, офіційно завершивши навчальний рік, приступив до видачі дипломів випускникам. Честі розпочати сезон вручень був удостоєний факультет інформатики. Урочиста церемонія відбулася минулої середи в конференц-залі ЗакДУ. Дипломи отримали 78 магістрів та спеціалістів. Винуватців свята вітали ректор університету Федір Ващук, заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Брензович, начальник обласного управління освіти і науки ОДА Юрій Герц, керівництво інституту та викладачі.

    Лариса ЛИПКАНЬ
    Закарпатський державний університет на міжнародному рівні ділився досвідом впровадження сучасних інформаційних технологій у навчальний процес
    Волейбольна команда "Закарпаття–ЗакДУ" – у супер-лізі! (ОНОВЛЕНО)
    "СТУДЕНТСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ — ШКОЛА ДЕМОКРАТІЇ", — важає директор природничо-гуманітарного коледжу Закарпатського держуніверситету Володимир РОСОХА
    Ужгород: Закарпатський держуніверситет другий рік поспіль здобуває золоту медаль на виставці високих технологій в гілузі освіти (ОНОВЛЕНО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дорогі випускники Якою б не були вашого життя сторінки ніколи милі не забувайте ,що ви УКРАЇНЦІ. Так писав наш прекрасний поет з Міжгірщини Гренжа-Донський.
    Шкода що Україна до цих пір випускає -видає диплом спеціаліста який ніде за кордоном не визнається бо там такого титулу не має.Є Бакалавр і Магістер.От такі дипломи за кордоном узнаються.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Студенте. Іди вчися... Щоб таку дурню не писати...