ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екоінспектори Закарпаття перевіряють об’єкти Ужгородської дирекції залізничних перевезень

    27 апреля 2024 суббота
    69 переглядів

    На виконання доручення першого заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації від 18.02.08р. №02-5/22 в період з 19 по 21 лютого 2008 року інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції в Закарпатській області проведено перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері поводження з відходами на об’єктах Ужгородської дирекції залізничних перевезень та структурних підрозділів Львівської залізниці.

    Станом на 21.02.2008 року перевірено об’єкти залізничних станцій Чоп, Ужгород, Мукачево, Батьове, Воловець, Свалява а також Мукачівська та Ужгородська дистанція колії.

    За результатами проведених перевірок видано 8 приписів про усунення виявлених порушень та притягнуто до адмінвідповідальності 2 посадових осіб (ст. Мукачево, Ужгородська дистанція колії) та 4 громадян за ст.82 КупАП.

    На виконання вимоги Чопської транспортної прокуратури Інспекцією плануються перевірки вагонного депо Ужгород, локомотивного депо Чоп, локомотивного депо Берегово, локомотивного депо Королево та Хустської дистанції колії, повідомили в Державній екологічній інспекції в Закарпатській області.
    Железнодорожный путь в "цыганском" микрорайоне Ужгорода превратился в мусорник
    Через купи сміття в Ужгороді не зупинятимуться потяги!..

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору