ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ГАИ и УБЕЗ обнаружили в Закарпатье расхитителей леса (ФОТО)

    01 мая 2024 среда
    96 переглядів
    Иршавские правоохранители обнаружили расхитителей леса

    Работники ГАИ и СДСБЕЗ Иршавского районного отдела милиции обнаружили в течение месяца 5 фактов перевозки лесоматериалов без сопроводительных документов на груз.


    Работники Госавтоинспекции Иршавского райотдела милиции во время проведения рейда в Иршаве для проверки остановили автомобиль МАЗ, груженный древесиной. Грузовик был настолько загружен, что ограничивал движение на дороге, создавая аварийную ситуацию.

    В селе Лоза госавтоинспекторы во время надзора за безопасностью дорожного движения остановили грузовик с древесиной породы бук под управлением жителя с.Гребля. По просьбе правоохранителей предоставить документы на груз водитель не смог.

    Аналогичный факт обнаружили работник ГАИ и сотрудники сектора государственной службы по борьбе с экономическими преступлениями в г.Иршава, где под управлением жителя села Собатино был остановлен автомобиль ГАЗ-66, на котором он перевозил дрова породы граб без каких-либо документов.

    Без документов в с.Заречье был задержан и доставлен на штрафплощадку райотдела автомобиль КАМАЗ, на котором водитель пытался перевезти ясиневую доску.

    В селе Имстичево водитель автомобиль ГАЗ-66 тоже пытался перевезти древесину. Документов на груз у водителя не было. Видимо, надеялся , что село находится в стороне и его никто не увидит...

    Все приведенные факты перевозки древесины были внесены в Единый реестр досудебных расследований, а транспортные средства с грузом доставлено на штрафплощадку Иршавского райотдела милиции. В настоящее время проводится проверка, в ходе которой будет установлена законность перевозки леса.



    777.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Петька х. криша лісовозів бос поклав його смотрящим по Іршаві яка не вписується в загальні правила гри.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    да каждый житель закарпатья встанит на дорогу и в день обнаружит расхитителей по10-20 фактов !!!!ПОСМОТРИТЕ НА НАШИ ГОРЫ-скоро будет АФРИКАНСКИЙ КАНЬОН!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В берегівській зміївці весь ліс вирубаний за рік... так бистро не можуть освоїти НАСА космос. лісовози гружені по самі помідори возять ліс 24 часа в сутки, прошлий тиждень зустрів гружений лісовоз у 3.00 ночі на мості коло пави.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Куди дивиться районна адміністрація що робиться в районі, місні БЕЗНИКИ обнагліли в край всюду хотят мати процент, то базар їм віддай, то в магазинах отраву для крис продавати не мож, аж продаєш плати гроші, сигарети продають знову плати, такого не було даже при безпридельщику L 999 там мож було договоритися як не зним то з Цапом обо з Мішом, а зараз ніякої співпраці, один з Берегова другий з УБОЗА прийшли гроши мають доста по мелочам не продються а туй много не мож заробити. Один їздить на Джипі Фольцваген другий Ленд-Крузер послідньї моделі(правда на роботу їздят скромно на бюджетних авто)- питання чи мож на зарплату міліціянта купити собі такі машини та побудувати такі будинки та розважальні заклади. Оказується можна якщо працюєш в одніц упряжці то рука як кажуть руку миє,наїхали на футбольний клуб ,то лиш після втручання керівника районної ради ( дайму бог здоровя) мене лишили в спокої правда незнаю доки. А ви тут із своїми дровами голову забиваєте якимися Хриптами що хотят заробити собі на бензин по мелочі. Корупція процвітає в самій сестемі яка мала би вести боротьбу з цим ганебним явищем, ами про щось хочемо поговорити чи поміняти щось. не получиться без погодження

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що мають то мають заробили не посильним трудом які дома побудували та за які грощі вони знають самі. Ресторани, бари, транспортні компанії то ще не весь перелік їх бізнеса, де які олігархи обласного маштабу біля них видятся скромнягами. Хто бував на термальних водах Берегівшини аба в заповітному краю Синивирського озера то мож побачити на яву які розвважальні заклади находяться у їх власності або їх родичів,відкритий зимній басейн з підігрівом, тенісні корти. вже не говорячи про бані та сауни, Там дійсно вкладені великі гроші. Не менш достойно виглядає і Берегово із своїми та розважальними "хатами" термальними водами, мотелями в Вилку. Ато і не дивно такими господарями-земляками повинні гордитися односельці з їх рідного гірського села. як сідчать їх біографічні дані вони народилися в одномі селі навчалися в одній школі, слава тим вчителям що виховали таких учнів. Але напевно їм до в подоби більш Іршавщина мабуть є у них завітна мрія відкрити щось і там щоб можна було приютитися і в ЗАЧАРОВАНОМУ КРАЇ Броницької ріки, поговорюють, що ведуть вони переговори з місцевими олігархами про прихватизацію деяких земель в цьому райському містечку, біля Бобиків, Хохлів, Феерів,

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як видно з кометів у міліції Іршави немає начальника поки генерал не дав наганяє то і роботи не було. Напевно до того часу весь ліс та дрова перевозили тільки по документа , а в цьму місяці як не прикро масово перевозят без документів напрощується запитання до генерала що без палки ваші підлеглі працювати не можуть їм потрібно"стимулятор" у вашій персоні чи може неправильно розкладені кадри, працювати це одне а керувати зовсім інше. Дивлячись на керівний склад міліції професіоналів можна перерахувати на пальцях однієї руки,а для того щоб дань з "дроварів" збирати великої науки не потрібно, чи може це комусь і вигідно призначати на посади непрофесіоналів ними легше управляти.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що за брет несете Хрипту я знаю давно нераз сиділи на пікніках хлопець молодець знає "капусту" заробитиато що вас бомбит по мелочи то все нормально скоро внього апитит розгорится то ви увидите настоЯщого ПЕТюНЮ. Мало жадний може надурити шефа аж його не розкусит треба його держати ручним далеко не пускати. Що касаєся роботи то середняк задних не пасе айбо й розумом не блестає.Треба зараз содержати ресторацію в Берегові гроши не має вот Петька і лютує. Петя якшо тобі там не комфортно приходь назад ми тебе чекаєме, ато що за тебе пишут то не переживай зароби капусту і нам май скоро повернеш борги, ми за тебе наш брате.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а мою думку після очередної взбучки Варцабою, начальника ДАЇ Василя Зийкана який в свою чергу залучив до перевірки Петюнчика Хрибту ( бо сам і писати не знає мож перевірити скільки склав особисто яких не буть офіційних документів), який прийшов "обезглавити" місний БЕЗ, началися масові атаки на лісову галузь методом прибиття під себе, вже дійшли до того що поклали місні ОБХЕСНИКИ кожного дроваря на процент з мащини дров 200 гривень було 100, з ділової 500 було 300. Намою думку безпека та прокуратура най від моніторят зареестрованв матеріали та приняті по ним рішення з послідуючою зустріччю з водіями автомашин та лісниками які були чи мали бути допитанні по матеріалах . Кожна зкпинена машина з ДАІ відпускалась тільки післі проплати комісійних в розмірі 70% від суми перевозимих дров. Питання до Зейкана та Хрипти остипинітся бо буде пізно терпець у лісників урветься .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Добре думаєш ліснику бо вже немає терпіня від дайцю та обехесників після того як прийшощов до Іршави Хрипта то думає що тоє Берегово айбо то не так туй цигаретлю немає зато є дрова, то коли мене остановив як приставився Петро Петрович разом із своїм "колегом" вічно усьміхненим Васьком з Довгого то прийшлося виходити на їх шефа щоб з його барського плеча відпустили машину з дровами які перевозилися малозабезпеченим людям. Просили мзду я може би їм і дав відкупні але не було з чого того що з того рейсу я мав лиш на топливо рука не піднімалася від старенької бабці брати більше грошей,а їм давай інакше будеш на штрав площадці. ДУмаю що скоро прийде кінець свавілю,

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    не прошло и 20 лет.... епт