ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Донбасі погрожують звільненням з роботи прихильникам Януковича -Чорновіл

    07 мая 2024 вторник
    65 переглядів

    У всіх регіонах України ведуться масштабні дії прибічників Віктора Ющенка, спрямовані на фальсифікацію результатів виборів Президента України на переголосуванні 26 грудня 2004 року. Як повідомив керівник центрального штабу Віктора Януковича Тарас Чорновіл, про це свідчать тисячі повідомлень, надіслані на телефони „гарячої лінії” штабу. Ознакою нинішнього етапу він назвав, насамперед, застосування місцевого адмінресурсу на користь конкурента та потурання місцевих керівників і правоохоронців діям прибічників Ющенка.

    Він виокремив групи повідомлень про найбільш характерні порушення. Переважна більшість із них – до 60% - стосується масових фактів скуповування паспортних даних за умови, що людина, яка взяла гроші чи продукти, підписується під обіцянкою про те, що не піде голосувати. Найбільше таких повідомлень надходить з Луганської, Донецької, Харківської областей, а також із Криму, Одещини, Миколаївщини.

    Інша група порушень – залякування виборців та членів виборчих комісій, які підтримують Януковича. Переважно про це повідомляють із Західної України, але є багато подібних повідомлень з Центру.

    „Дійшло до того, що директори шкіл, керівники підприємств зобов’язують голосувати за Ющенка на Донбасі, де безперечним фаворитом є Янукович, а у противному разі погрожують звільненнями”, - наголосив він.

    За умови „тотальної дії адмінресурсу”, розгорнутого проти Януковича, зазначив Чорновіл, його структури „діють в інформаційному вакуумі”.

    Громадське радiо
    Виборчі штаби почали готуватися до третього туру

    Тарас Чорновіл: Кучма «здав» Януковича

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору