ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Говерле решили построить храм Согласия всех украинских конфессий

    03 мая 2024 пятница
    43 переглядів
    День независимости собрал на вершине Говерлы патриотов страны

    Впервые на самой высокой точке Украины епископ Ириней с братом Анастасием в это трудное время разочарования, унижение украинского языка, пренебрежения к Конституции и правосудия, кланово-олигархического разгула провел молебен на родном языке к Пресвятой Богородице...

    в котором поздравил всех с успешным восхождением, поздравил с наступающими праздниками - Днем Государственного Флага и Днем Независимости, поддержал идею создания на вершине Говерлы Храма Согласия всех украинских христианских конфессий, освятил вершину и сине-желтый флаг, который в рамках программы «Флаг Украины на вершинах мира», начиная с 1990 г., развевался на высочайших вершинах мира; уделил всем свое Архиерейское благословение, пожелал Украине новых восхождений к вершинам Духовности и призвал не терять достоинства, веры, надежды и любви.



    Восхождение к теперь уже освященному месту, где нет места для коррупции, лицемерию, тщеславию, измене, развращению, равнодушию вместе со своими бывшими сотрудниками по работе на Эльбрусской медико-биологической станции - М.М. Петровым, инженером - радиологом из Киева А.П. Строкачем, автором этой публикации и гидом из Коломыи В.П. Марчуком - епископом Ириней (бывшим инженером-биофизиком) совершил 20 августа 2012 - ровно через год (день-в-день), когда мы с газетой «День» с напечатанной статьей «Говерла, как символ государственности» поднялись на вершину.

    "День"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Церква придумана для управлєнія толпой,і, як бачу,- цель управлєнцев достигнута ... Толпо-елітарна система не скоро зламаєся...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Можно бы ради общего согласия всех конфесий на Закарапатье Построить там на Говерле греко католическую реформатскую католическую и соотоветственно СИНАГОГУ!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ті гроші, що тратятся на стройку церков, краще би на щось полєзное направили

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти чоловіче, дома сидиш та дурниці пишеш, бо не знаєш всього, а якби пішов мало до церкви то почув, шо не лише храми будують, але і роблять багато іншого. А що ти робиш, окрім того, що тут фігню пишеш?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НАПРИКЛАД!!!! МОЖЕ ТОБІ ДАТИ????? Як що будуються церкви то це добре!!! Я впевнений в 100% процентів що такі як ти на це гроші не дають!!! Так що сиди тихо і не возбухай! Я наприклад готовий на це дати гроші доречі мої чесно зароблені!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    владика Іриней Біликик Чину Святого Василія Великого є каноніком папської базиліки Марії Маджоре що у Римі, Знайшов час і можливіст що би піднятися на найвищу гору України в День Незалежності і щоби в такий спосіб подякувати Богові за той великий дар що ми отримали 21-рік тому без жодної каплі крові і що тепер не цінуємо. І всякі там заланці які все роблят щоб розколоти Україну нехай опамятаються і покаються, бо треба буде колись стати перед Богом і відповісти за все

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    у горы чилядь ходить любоватися природов и ото,што нам уд предкув лишилося у спадщину-прекраснi и безцiннi Карпаты,треба сокотити и цiновати-кажду смереку,каждый камiнь,обы усьо так ги е, дiтям нашым лишити,а не храмы по горах будовати.по варишах типирь лиш лiнивый цирьков ци капличку ни будуе-бо ото грошi приносит.а на рахунок 21 года назад може кому и щастя,а для мене-ноль.а 66 году назад(1946,коли нас притяли пуд корiнь)-для мене траур.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    для мене траур взагалі що такі як ти існують на світі

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    дурный тя пуп хрестив,куме.хотя-пес ти кум.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тяжко читати панове яку дурню ви тут пишете в коментарях....... кажеш що засмічують гору, то що і церква чи капличка там буде то то теж сміття???? Навпаки може будуть мати пошану то природи. І я є тільки за те щоб там поставити капличку де можуть люди прийти і помолитись.....
    Як будують памятники ленінові чи сталінові то я щось не видів щоб ви возбухали????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як будують памятники ленінові чи сталінові то я щось не видів щоб ви возбухали???? (с)
    =================
    Б У Г А Г А !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ти не правий ! я завжди возбухаю та критикую коли ставляться памятники Ленину та Сталину !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бог не в капличці сидить, щоб туда ходити. Через живу природу, його творіння, єстєственно з ним общатия, треба любити й берегти приподу, а не камяні мури стройити... тілько тепер церков наліпили, що Бог, сигінь, і не знає, в котрій сидіти...)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    який ти неборе слабенький!!!!! Бог є всюди а Церква це тільки місце де можна зібратись спільно і молитись, просити від Бога щасливої долі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Куме, дякую, щосьте ня темного мало просвітили...))) а хоть-де ся не мош помолити, лим у церкви? та й що ще мож просити, кіть Бог всім все ізначально дав, та люди сліпі, не видять, та самі собі біду чинят, а пак ревуть "дай, боже, дай..." вже би мож хоть пробувати свою голову включати

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тяжко ся з тобов не согласити . Так і є, як кажеш. Люди самі собі із покон-віку біду чинят, несправедливость всягде а пак ревуть "дай мі Боже,дай...". Коби люде уздихали дуть до єнного - природа би вздохнула облегчено...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Церква на службі у держави . Священники вже не святі отці , а прислуга у чиновників . Кому треба храм на Говерлі ? Хто до нього буде ходити ? Ющенко з Тягнибоком , Юлька з Януковичем , Кучма з Кравчуком , Фірташі , Ахметови й друга паскудь , що нас обікрала й далі грабує , перетворивши одну з самих багатих країн Європи в територію бідності й беззаконня ? Та якби вони храм й на Джомолунгмі побудували , й день і ніч там молились , то й тоб гріхи не замолили . Бо іудам нема спасіння . Біг все бачить , й палицею не б'є.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Друже,так було од самого початку основанія церкви. Лем тогди она була на службі у римського цезаря - проповідовала терпимість до насилія, Цесарю - Цесарево... .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Блин, мало горы засрали. И так там на Говерле хлама всякого полно, ещё храма там не хватало. Попы и есть самые большие грешники, и к вере и Богу поповские банды отношения не имеют.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "- А хіба Бог є ? - У нас в хаті є, а з церкви вже винесли !" (с) (ТойХтоПройшовКрізьВогонь). Так багато нових церков, храмів, а люди ні на грам добрішими не стають ! Так і тепер, тут однією з причин будівництва вони називають тяжку політичну ситуацію :/ . ЯК НА МЕНЕ ТО НЕ ТРЕБА ТАМ НІЧОГО БУДУВАТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!