ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Представники Закарпатського держуніверситету взяли участь у форумах новітніх комп’ютерних технологій

    31 мая 2024 пятница
    36 переглядів

    Потужні світові комп’ютерні корпорації не збираються зупинятися на досягнутому. На міжнародних форумах Іntel для розробників (IDF) та “Нові горизонти ІКТ в освіті”, які нещодавно відбулися в Києві, лідери новаторських технологічних компаній представили нові приголомшливі розробки. Проаналізувавши доповіді та виставкові експонати, зрозуміло, що розвиток сучасної ІТ-індустрії спрямований у двох напрямах: збільшення продуктивності та зменшення енерговитрат.Спеціалісти констатують: прорив на новий рівень почався. Учасники форумів знайшли відповіді на запитання про обрії інновацій на сучасному етапі; яка мікроархітектура 2- та 4-ядерних процесорів Інтел, їх переваги, можливості використання керування, безпеки у корпоративному середовищі. Як завжди, форум Інтел для розробників представив насичену програму лабораторних занять, які охоплюють питання ефективного програмування і взаємодії програмного і апаратного забезпечення – для платформ під керуванням Windows, Linux та Mac OS X.

    На найбільш популярній події року в галузі вітчизняної ІТ – індустрії побували і представники Інституту інформаційних технологій та дистанційної освіти ЗакДУ. Олексій Куруца та Олександр Дубів зацікавили учасників форуму „Нові горизонти інформаційно-комунікаційних технологій в освіті” власними розробками. До речі, виставку ІКТ відвідала головний координатор освітніх програм корпорації Інтел Мартина Рот, яка очолює освітні програми Intel в Європі, Африці та Близькому Сході.

    Учасникам форуму закарпатці продемонстрували в дії автоматизовану систему знань Brain Tester. Вона дозволяє одночасно тестувати велику групу студентів за будь-якими навчальними курсами. Не оминули увагою присутні й інші розробки наших земляків – електронну візитку університету та електронну базу даних матеріалів науково-практичних конференцій ЗакДУ. Багато хто з представників передових комп’ютерних компаній та ВНЗ України виявили бажання налагодити тісні партнерські стосунки із Закарпатським державним університетом з перспективою подальшої співпраці.

    Прес-служба Закарпатського державного університету
    Закарпатський держуніверситет вважає рішення сесії Ужгородської міськради стосовно басейну "Спартак" незаконним
    ЗакДУ: Студентська молодь схвалила спроби залучити русинство як культурно-історичне явище в загальнонаціональні, в тому числі й політичні, процеси
    Лариса Липкань: "Вмій обходити плітки на шляху до своєї мети"
    Представники румунської національної меншини Закарпаття зможуть здобувати освіту рідною мовою

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору