ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Просмотрев это ужасное ВИДЕО, все ЖЕНЩИНЫ в Украине горько заплакали

    03 мая 2024 пятница
    162 переглядів
    Лидер Автомайдана Булатов найден с отрезанным ухом

    Один из лидеров Автомайдана Дмитрий Булатов, который исчез на длительное время, нашелся только вчера вечером, в четверг, 30 января, в селе Вишенки Бориспольского района под Киевом...


    Как рассказал сам Булатов, неизвестные били его, пытали, отрезали ему ухо и даже распинали - у него проколы на руках, сообщает «ТСН».

    Лидер Автомайдана не знает, кто его похитил, но отметил, что мужчины разговаривали с русским акцентом. После продолжительных издевательств его вывезли и выбросили из машины. Булатов шел по селу, стуча во все двери, когда наконец его впустил один местный житель. От него Булатов позвонил своим друзьям, которые уже забрали его в Киев.

    МВД заявило о возможной инсценировке похищения лидера «Автомайдана»
    В МВД Украины заявили, что похищение лидера «Автомайдана» Дмитрия Булатова могло быть инсценировано с целью провокации. Об этом 1 января сообщает РИА Новости со ссылкой на заместителя начальника главного следственного управления МВД Украины Олега Татарова. По словам представителя милиции, инсценировка является одной из версий, которую рассматривают следователи.

    Тарасов также сказал, что родственники и друзья Булатова не хотят идти на контакт с правоохранительными органами и предоставлять доказательства, с помощью которых милиция смогла бы «установить истину». Как отметил представитель МВД, ему это показалось странным.

    Источник видеофрагмента: youtube.com

    «ТСН»


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ФЛУД. БРЕХНЯ. Задолбали своими режисерскими трюками. Ві ублюдки снимите фильм о спаленіх ментах. учари, Менти тоже люди. Всех майдановцев к ногтю, всех до одного. Майдан єто шлюхи, бомжі, бездельники и криминал.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ага, сніміте! і наградіте медалямі!"За оборону ЗолотогоУнітаза".Награждати буде Гаазький трибунал.
    ВВ-шніку жалко,они срочники, не в темі...а беркутята вляпалися по повнуй, злочинипроти людяності срока давності не мавуть, а то вже доведений факт-катування, тортури, холодній душ при -20, чом себе так не гасили ?де суть тоті обгорєліє менти?задарь горят на роботі! сигині! та кіби бов хоть єден обгорілий мусорок та його бо вже всі руські канали превозносили, царьов би го на руках із сльозами на очах носив по всім каналам!)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    так так тролі, все так я ви і кажете, все інсценовано--і сись сигінь повностю здоровий, нич му не є, і тоті двая што ся у лісі ся опстали, із скотчом на руках тоже самі померзли, п'яниці, а антот сарака што го розділи для фотосисії, ун сам ся припросив! я туто точно знаву!(беркутята мі повідали), но а тих шо постріляли, та уто вни єден другого на дуелі, случайно, всякой ся може стати коли ся збере орда фашісту і кучка оголтілих бандеровцю та й глушать ЛСД без перерива, нє РЕПОРТЕР ? ой! фраса їм того! б'ють міліцішту у пудвалах і дівок насілувуть посеред білого дня ...список їхніх злодіяній бесконечний! і што бо ми робили кібо на наші доблєсні міліцішти, та внас бо вже давно фашисти голодних у газових камерах попалили! ужас! маєме дякувати свойому царьові же воврємя одкрив нам очі на туто всьо! бо мо дебіли, у світі ся не розуміли, же то вшиткой за амеріканські пінязи ся творить!натулько сьме глупі і неблагодарні, не хочеме поняти же лем єден путін! за нас переживать, безкористний вун наш благодєтель! непонятно, як мо раньше без них усіх ту жили?СЛАВА ЦАРЬОВІ! СЛАВА ПУТІНУ! ФАЩІЗМ НЄ ПРОЙДЬОТ! ЗАЩІТІМ РОДІНУ!
    КОРОЧЄ! ШАРІКОВИ!(так моя баба називать електорат ПР) ОД ВАС ВЖЕ ТУ ВСІ БЛЮВУТЬ! ЗБЕРІТЬСЯ ДИСЬ У ЄДНОМУ МІСТІ і ...ЇЗЖАЙТЕ ВСІ ТУДИ, ДЕ НИЄ ФАШІСТУ, ПЛАЧЄНИХ ДОЛЯРАМИ МАЙДАУНУ, і КУЧКИ БАНДЕРОВЦЮ, ЯКА НЕ ДАЄ ВАМ НОРМАЛЬНО ЖІТЬ! У РАСЕЙСКУЮ ФЕДЕРАЦІЮ! ТАМ ВАС ПОЙМУТЬ, ОБОГРІВУТЬ, НАКОРМЛЯТЬ І ПРІЮТЯТ! так якого же фраса во туй смердіте! ЧУМАДАН, ВАКЗАЛ, ....ВПІРЬОД!

    Аватар пользователя Баптист

    Комментарий: 

    Где рана? Может царапина?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мне не интересна политическая подоплека этих "шокирующих" кадров из хроники боевых действий. Но реально то, что у режиссера Сергея Бондарчука, снявшего фильм "Они сражались за Родину", появился достойный конкурент по постановочным трюкам и эпизодическим ролям (типа Петра Лопахина, сыгравшего Василием Шукшиным). "Порезанная" майка, "отрезанное" ухо, "исхудавшее" от издевательств тело, "звонки" друзьям, телефоны которых он помнил (телефон милиции он не знал), "русская" речь лесных братьев,"радужный" хозяин, встретивший, накормивший и приютивший (но не оказавший первой помощи, не вызвавший на дом ни милицию, ни врача), "плохо" видящий, с "пробитыми" распятиями руки. Хотелось бы посмотреть полную версию этого бестселлера, как это делает Джеки Чан в своих фильмах, где в титрах показана съемка технически сложных постановочных кадров. Характерно, что 5-й канал не стал утруждать себя комментариями по освещению правомерности происходящих событий. Кличко крупным планом, наверное он и возглавит следственные действия, т. к. сыскарям там делать нечего.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    1.интервью: меня били, по всему телу резаные раны!!! Показывая окровавленую футболку! Посмотрите это видно:):):) а в больнице с кличком, что то не видно хоть каких то резаных ран!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Причем здесь власть? Что за бред сумашедшего темной ночью:):):) уже отмытый и интервью раздает на право на лево, после 8 дневних мучений одна царапина на щеке,,, смените фото!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а ещё наш супердемократ захарченко требует разрешить применение милицией огнемётов против народа
    отвращение и ненависть к этой преступной власти зашкаливает и так все мыслимые границы
    а тупые путинцы лезут захватить от украины и не замечают что уже россию делят а не украину и правильно делают
    надо освободить народы украины и россии от этих упырей тупорылых
    мразям трибунал и вечный позор

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Путинцы так и лезут!Уже весь Киев облазили!Сегодня утром долезли до Ужгорода!Спасайтесь громадяне!

    Аватар пользователя даша

    Комментарий: 

    Ющенко в свое время тоже неслабо поимел украинский народ на своих прыщах и язвах. За время «оранжевого безумия», точно совпавшего с пятилеткой пребывания у власти президента Ющенко, он так и не раскрыл тайну своего отравления. Преступление, отнесенное в разряд «резонансных» , так и осталось «висяком». Что только доказывает: труднее всего в современном мире доказываются политические технологии, эксплуатирующие правдоподобность и человеческие эмоции…

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тривухий майдановец. Сам сказав : ".....вухо відрізали, самі бачите...." Бачимо два є , третього нема.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а где милиция.... следо....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Росiя- то Ленiнград, Москва i ще пару городiв. А остальной? Алкашi, нарiкi чорнi i синi, й говоритi не знавуть лем мекавуть й бекавуть. "МОГУЧАЯ МАТУШКА РУСЬ"!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Алкаши уихалы на майдан!Нема ни единого в России!Дюже морозно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ідіот, Росія то Новосибірськ, Уфа, Чита, Хабаровськ, Єкатеринбург, Самара і ще багато багато дуже великих і розвинутих міст, до яких вашому провінціальному Києву ніколи не дотягнутися. Россія то в першу Чергу краіна великих міст. Рівень наркоманії і алкоголізму в Україні набагато вищий, ніж у будь якій пострадянській країні, це міжнародна статистика. І всього цього може не знати лиш людина, котра там ні разу в житті не була. Україна - то глибока діра всього бувшого СССР, у всій україні є лиш одне нормально розвинуте місто - то Дніпропетровськ. Все їнше - то діра колхозна. І Закарпаття із його містами, до речі, виглядає куди більш розвинуто, акуратно і урбанічно, ніж брудний занедбаний, забльований провінційний Київ. Але зважаючи на те, що Закарпаття - то не Україна, то це не рахується.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правильно говоришь друг, а эти комментаторы разве видели Россию. Они в России только и видели раствор, кирпич и бутылка

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Поддерживаю!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шо ти брешиш!!!Дибилоїд!!!Кому ти будеш розказувати про "вєлікую і развінутую рассєю". Якшо би так сказав про Європу або Америку повірив би...а тут така брехня...ти реально дибіл...на біле говорить чорне,а на чорне - біле. Тобі повірять лише такі дибіли ,як і ти!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чего ж ваши прут все на заработки в Россию, а ? Если для вас она такая плохая))),работайте у себя на родине, как говорится на благо Украины что денежку у вас не платят, или валите на запад или в штаты , что слабо визу вам не дают! Герой нашего времени нашелся Россия вас кормит, а не нравится живите и работайте здесь, а не прите тысячами в Россию.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Час покаже хто-є--хто;)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Детройт в это время перестал быть городом - на развалинах бродят тучи крыс и негров!20 лет назад было 2 миллиона жителей а щас 450 000 негров-наркоманов!Демократия!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рiспект i уважуха.Правильно сказано.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти тумане тупорилий, не ріспект,а респект)))))))))
    Відразу видно електорат Партії Регіонів))))))))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вчера посчитали специалисти что таких как ты - 4% от взрослого населения Украины!Обычный процент больных головой!Лечись

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та шо ти кажеш. Серйозно? Ти майже обідився)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти деградований далбайоб Dynanit Nobel.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не гавкай, псино

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пес тя справив на бешену голову.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гримеры из киностудии им.Довженка нашли высокооплачиваемую работу,осталось постановку в больнице отснять.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти опять туйкi?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Непонятно: если человек так сильно порезан то почему сначала приезжают ВСЕ телекомпании с корреспондентами и друзья-спортсмены а медицинской помощи не видно никакой?Если бы его действительно порезали - он разговаривал бы из машины скорой помощи под капельницей а не в присутствии 20 майдаунских журналюг которые не дай Бог вытрут с него краску и попортят товарный вид?Неужели хозяин дома не мог первично обработать рану или хотя бы вытереть полотенцем избитого героя в течение 2 часов пока ехали кинокамеры?Постановочный сюжет родом из Голливуда?Довженко так не снимает.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Он позвонил спортсменам - своим друзьям и они приехали..."Бандеровского титушка отдубасили неизвестные титушки или "активисты-студенты"?Не поделили американские гранты на развитие демократии?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    С русским акцентом?В Киеве размовляють?Не может быть!Уж не мадьяры ли это ему наваляли?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Избитый до полусмерти!!! (звонит друзьям>друзья звонят в скорую п. 5 ТВ и ему начинают спасать жизнь, снимая на камеру....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А я пропоную виселити з нашої області всіх московських емігрантів і їх потомків, щоб не позорили наш край!!! І так їх сюда заселили, позабирали у наших людей квартир в центрі і дали їм. А вони ще наголову лізуть. Нехай їдуть у свої сибірі і там розказують про достоїнства велікаго "РУсскага міра".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    коренние мешканци ужгорода твоъх предкив називали ороссертес

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ооо, мадярота узвалася...тож якими тупими треба бути, шоб повірити шо Янукович мадяр, тіпа Януш Ковач.)))))))))))))))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я бачу що ти из Лемберга "перекати поле"?Покричи "Слава героям!" и иди вешаться - квартиру тебе никогда не дадут!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я і не хочу ніякої квартири;) Я ж не нахльобник))) Це ж ви привикли всьо на халяву нічого не робити і всьо мати. Тому у вас,московитів, люди або бандити і мають гроші або алкаші і не мають їх, кому як повезло.
    Чому відразу з Львова??я корінний закарпатець і всі мої предки русини, а ти імігрант, так якшо вже живеш у нас на нашій землі то поважай наші звичаї і традиції.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Таких тупих русинов нэ буваэ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та не бреши, хохле, всі знають хто ти є. Всі бандити в Росії - то хохли!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Росiя- то Ленiнград, Москва та ще пару городiв. А остальной шо? Алкашi i наркомани, постоянно синi i чорнi як мавпи вже, лексикон 20-30 слов i всi нецензурнi. "Матушка Русь".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А хохли в нас освічені особистості - так? Але звідки в них освіта, якщо більшість із вас лиш в другому коліні читати-писати вміє? Українська мова на порядок бідніша від російської, а розмовна - на два. Роби висновки, цімборе. Та ще - стільки мату як у хохлів ні в одній країні СНД не чув.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Прощай, немытая Россия,
    Страна рабов, страна господ,
    И вы, мундиры голубые,
    И ты, им преданный народ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти придурку, ось кого треба виселити до Сибіру - то це тебе! Добре хоч, що вже є досвіт вуйка Сталіна, ош він знав, де таким хохлам місце. І запам'ятай назавжди - тут майже весь житловий фонд збудували ті самі ненависні тобі московські емігранти, разом із словаками. І будували вони то точно не для тебе. Киби не вони, то і досі би в печерах такі як ти сиділи. Ти досі ходиш по РУсскаму асфальту, ош вже 30 року хоч якось тримається, п'єш воду із РУсскага водоочисного спорядження, читати й писати навчився тільки завдяки РУсскій тоталітарній освітній програмі. І не забувай про те, що вся ваша голодрана нація живе виключно за ті самі РУсські дотації вже більше 20 року. Але за все треба відповісти. Тож все ваше майно, навіть ваше нікчемне життя, все належить тій самій РАссєї, яка останнє віддає, лиш би вас хохлів прогодувати. Ви винні Росії трильйони долларів, а відтак є її власністю. І нащадки ваші будуть її власністю.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ДУРАК ТЫ нОБЕлЬ...ты думаешь, что Закарпатье без твоих комуняк,кацапов и русских мудоков-алкашей не было бы развито...ты олигофрен, глубоко ошибаешься!!!у тебя рабская логика..иди соси пукину,и бей в себя в груди что ты МУДАК-РУСКИЙ....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    100%

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рабів до раю не пускають!!! І то правда, таких людей як ти раніше називали яничарами. Ти тут Сталіну оди співаєш,а він твої дідів у Сибір відправляв і в тюрми саджав. То є яким ущербним треба бути щоб обсасувати чужищ і гнобити своїх. Тут напрошуються 2 висновки: або ти делетант і не знаєш своєі історії і ведешся на дешеву пропаганду або тупа простітутка,яка готова рідну маму продати за пару гривнів.
    Центр Ужгорода застроїли Мадяри і Чехи а комуністи построїли свої "шедеври",які називаються хрущовками.
    Росія сама себе не може прогодувати і живе лише за рахунок нафти і газу,має найбільші ресурси у світі,а живе на рівні африканських країн...Но шо тобі кріпаку говорити, рабський менталітет не поміняти. Такі як ти лише можуть біля монітора сидіти і плюватися в екран

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Придурку, мій дід бов полковник КДБ. Такі придурки як ти - тільки туй воняють, а самі живуть в тих самих хрушівках. Тадяри і чехи збудували менше 10% житлового фонду, а ти, хлопе і є нахлібник. І ще, русини нігде рабами не були, то ви - хохли, завжди комусь підносили. Це ти в нас нащадок кріпаків. Росія - то дуже заможна країна, кидь дозволяє собі утримовати 45 мільйонний Хохлостан.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ТАК ТЫ ЕЩЕ И КРЫСА!!!КГБ шная. меняй ник и уебуй

    Страницы