ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

СБУ разоблачила офицера-взяточника на Закарпатье

    05 мая 2024 воскресенье
    58 переглядів
    Офицер в течение трех месяцев присваивал зарплату солдата-контрактника

    В конце августа 2013 г. в Закарпатской области Служба безопасности Украины разоблачила военнослужащего, который наладил незаконную схему присвоения средств солдат- контрактников одной из воинских частей.

    Сотрудники Управления СБ Украины задокументировали факт получения майором механизированного батальона от солдата 350 долларов США за смягчение требований к выполнению воинских обязанностей , в частности , за не назначение в суточный наряд .

    Также офицер в течение трех месяцев присваивал зарплату другого контрактника по собственноручно подделанному поручению, в результате чего солдат недополучил зарплату на общую сумму 4500 гривен .
    Прокуратурой Западного региона Украины по надзору за соблюдением законов в военной сфере информацию внесено в Единый реестр досудебных расследований. Военнослужащему сообщено о подозрении в совершении преступлений , предусмотренных ч.2 ст.410 , ч.3 ст.27 , ч.1 ст.358 , ч.3 , 4 ст.358 и ч.4 ст.368 Уголовного кодекса Украины .
    Сейчас офицер отстранен от выполнения своих функциональных обязанностей. Досудебное расследование продолжается.

    Пресс - группа УСБУ в Закарпатской области

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це ж треба, яка ВЕЛИКА робота проведенна!!!.... Жесть. Ну і що далі, а чим до цих пір займалися, панове спеціальний правоохоронний орган уповноваженний державою на боротьбу з корупціею. Де задокументовані корупційні дії митників, ментів (не сержантів, а починаючи з капітана, майора, начальника підрозділу)? Що у нас відсутні канали контрабанти, канали переміщення нелегалів, менти, судді, прокуратура не беруть взятки??? Що дня всі беруть вззятки, і не пару гривень, а тисячами, десятками тисяч. За які шиші митник, або мент проживаючи в Хусті, Іршаві, Виноградові на власних авто доїзжають щодня в мм Чоп, Ужгород, Мукачево? Відповім за взятки, що беруть ЩОДНЯ. А де наша славетна Служба Безпеки України??? Я питаю, де??? Чим займаеться??? За що отримуєте гроші, і не малі??? Де панове борці з корупцією ваши результати ??? А ваші результати по боротьбі з корупцією це максимум рівень голови сільської ради, і то тількт тих хто не має "криші". О да, там де відсутня криша ви перші, і вмієте собі щось урвати, і начальству. Знаємо ми, як ви вмієте пресовати на бабки підприємців під виглядом спонсорської допомоги. Но добре це таке, це ваша повсякденна діяльність. Але ж все таки, де ваші результати. Ой мамоньки, ГВАЛТ, офіцер-хабарник, так серед вас їх повно, особисто в підрозділі "К" серед тих, хто обслуговує митницю. Чому керівництво Управління не зверне увагу на те, на яких дорогих автомобілях їздять окремі працівники УСБУ???? Що так багато платять, ні я не кажу, що мало, але не думаю, що стільки много, щоб ти міг утримуючи сімью (квартплата, одяг, їжа, ліки) щей купити собі "тачку" за 45-60 штук баксів. Виникає питання - звідки взялися ці гроші на дороге авто??? Що родичі з Канади чи Австраліїї загнали??? Повна брехня. Що в СБУ почали брати тільки дітей підприємців, корупціонерів, яка дарують своим чадам дорогі автівки. От вам шановні читачі і відповідь на запитання - "ДЕ РЕЗУЛЬТАТИ СБУ в боротьбі з корупцією"?????. Свои аргументи базую на власних спостереженнях бо живут поручь Управлінням СБУ в Закарпатській області. Прогулюючись парком багато років аналізую, хто на якій машині їздить, і як часто, і на яку міняє. То він прийшовib опером їздив на маршоутці, а то він вже через 5-6 років їздить на VW, Хюндай із салона. Звідки гроші??? Невжешь власну безпеку це не цікавить??? Для чого тоді ця безпека в безпеці??? Де боротьба за ЧИСТОТУ РЯДОВ??? Короче все фіхня.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А разве в украине есть армия?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так и солдат на плакате- российский...))