ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Тігіпко повернувся і готує з’їзд “трудовиків”

    04 мая 2024 суббота
    45 переглядів

    У середині лютого партія “Трудова Україна” збирається провести з’їзд у Києві. Про це заявив народний депутат з фракції “Трудова Україна – НДП” Ярослав СухийТочної дати з’їзду він не назвав, але розповів, що його підготовкою займається голова партії Сергій Тігіпко, який вже повернувся до Києва з відпочинку закордоном. Про те, які питання розглядатимуть на з’їзді Ярослав Сухий сказав: “Я думаю, що в першу чергу виключать “зрадників”, які сприяли розвалу фракції. Буде переформатовано структуру партії під вибори 2006 року. Також розглядатимуть питання поведінки лідера партії, який покинув посаду керівника штабу одного з кандидатів”.

    При цьому, за словами Сухого, про зміну лідера партії на з’їзді не йдеться: “Є стурбованість політичної еліти партії щодо реакції людей, чи буде певний негатив... На сьогодні ми бачимо, що немає негативу щодо лідера партії Сергія Тігіпка”.

    Крім того з’їзд “Трудової України” може вирішити, чи слід партії переходити в опозицію. Водночас, на думку Сухого, це не варто робити лише через прізвище президента, треба подивитися на перші кроки влади і на те, наскільки вони збігатимуться з обіцянками.

    proUA.com
    Тигипко попал в реанимацию?!
    Петушиные бои-2005

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору