ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: 25 партій та блоків подали списки до ТВК

    06 мая 2024 понедельник
    27 переглядів

    За інформацією Ужгородської міської територіальної виборчої комісії, до 13 лютого було прийнято списки та інші необхідні документи від близько 25 міських організацій партій та блоків. За словами голови міської ТВК Юрія Келемена, остаточні результати реєстрації наразі опрацьовуються. Про це повідомили в Незалежному громадському прес-центрі «Закарпатський вибір-2006». 13 лютого був останній день подання документів до ТВК для реєстрації кандидатів у депутати рад усіх рівнів. Комісія працювала до 24.00 години: згідно з законом, до цього часу партії мали право подати заяви про реєстрацію своїх кандидатів.

    Щодо претендентів на посаду міського голови Ужгорода, то станом на 13 лютого вже зареєстровані Володимир Гісем, Тетяна М’ясковська, Павло Мешко, Димитрій Сидор,Юрій Майборода та нинішній мер міста Віктор Погорєлов. У процесі реєстрації перебувають документи від Сергія Ратушняка, Андрія Ковальчука, Андрія Мальованого, Юрія Чижмаря, Івана Сарканича, та Сергія Бондарчука.

    Усі зазначені кандидати – самовисуванці. Виняток – Володимир Гісем, якого на посаду мера офіційно висуває місцева організація СПУ. Деяким іншим кандидатам ті чи інші політичні сили висловлюють свою підтримку.

    Раніше подану заяву про реєстрацію кандидатом на посаду мера Ужгорода відкликав Пилип Щерба.
    Володимир Гісем: "Позиція пасивного спостерігача — не для мене!"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору