ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: День скорботи і вшанування пам’яті жертв Великої Вітчизняної війни

    01 мая 2024 среда
    80 переглядів

    Сьогодні в Україні — День скорботи і вшанування пам’яті жертв Великої Вітчизняної війни. Рівно 64 роки тому фашистська Німеччина напала на Радянський Союз. Так розпочалася Велика Вітчизняна війна, в якій загинуло понад 30 мільйонів радянських людей.

    З нагоди цієї скорботної дати в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді представники ветеранських громадських організацій взяли участь у мітингу-реквіємі за загиблими при визволенні міста Ужгорода воїнами Радянської Армії, що відбувся на Пагорбі Слави.

    Сумно, але на мітингу не було жодного представника ні від міської , ні від обласної влади, ба, навіть від військових частин, розквартированих в місті. Розділити біль і сум ветеранів Великої Вітчизняної на Пагорб Слави прийшли лишень представники Закарпатської територіальної організації ветеранів війни в Афганістані та громадського об’єднання «Місто». Це, зокрема, перший заступник ЗТО УСВА та голова Ужгородської міського Товариства ветеранів Афганістану, депутати Ужгородської міської ради Сергій Олексіюк та Юрій Беляков, та депутати міськради, які представляють ГО «Місто» — Олександр Доктор та Юрій Фогел.

    Гірко було ветеранам Великої Вітчизняної, яких залишилось уже й не так багато, від такого виклично байдужого ставлення нової влади до тих, хто забезпечив нинішнє мирне синє небо над Україною. Ця думка неодноразово звучала у виступах сивочолих учасників Великої Перемоги.

    Голова Ужгородської міського Товариства ветеранів Афганістану Юрій Беляков, низько вклонившись ветеранам Великої Вітчизняної війни — як полеглим, так і живим, — запевнив, що молодше покоління народу України, яке пройшло через горнило Афганістану, гідно несе традиції своїх батьків та дідів, і зробить все можливе й неможливе, аби якнайбільш полегшити життя ще живим учасникам України та світу від коричневої фашистської чуми.

    ГО «Місто» піклується про ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хоть у кого то из депутатов осталась капля совести

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та бля пидары беса гонят и ты , какая в жопу опа-опа совесть , хуйня в них вместо ее , и я хуею просто не могу найти реферат !