ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде могут перекрыть центр для частного транспорта

    09 мая 2024 четверг
    82 переглядів
    В Ужгороде площадь Корятовича вернут пешеходам

    Сегодня, 16 ноября 2010 года, на совещании, которое состоялось в Ужгородском горисполкоме, заместитель городского председателя Ужгорода Юрий Беляков связал одну из транспортных проблем Ужгорода с открытием площади Корятовича для частного автотранспорта.


    «Открыв площадь Корятовича для движения, мы создали огромную проблему: скопление автобусов, частного автотранспорта и уличных продавцов», - отметил заместитель мэра.

    По словам Ю. Белякова, такая ситуация создает постоянную угрозу возникновения ДТП, а также представляет опасность для пешеходов и пассажиров транспортных средств.

    И действительно: каждый житель областного центра знает, как трудно иногда добраться из одного конца площади Корятовича в другой, - ведь почти все тротуары заняты предпринимателями, которые занимаются уличной торговлей, а на проезжей части пешеход легко может попасть под колеса «маршрутки», которая разворачивается на ограниченном пространстве.

    Исходя из этих соображений, Ю. Беляков распорядился навести порядок со светофорами (за это в городе отвечает предприятие «Закарпатьесвитлофор») для того, чтобы направить поток транспорта по оптимальным маршрутам и «разгрузить» центр города, а также предложил высказать предложения, как закрыть площадь Корятовича для частных автомобилей.

    «Площадь Корятовича - только для маршрутных такси» - так высказался заместитель городского головы.

    Также Юрий Беляков распорядился проверить разрешения у предпринимателей и прекратить несанкционированную торговлю на площади.



    В Ужгороде маршрутки оборудуют GPS-передатчиками

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя ferencbaki89

    Комментарий: 

    Доброго дня шановні читачі сайту!
    Мене звати Ференц, я представник компанії GPSCom Ukraine.

    В нашої компанії є програма GPS-моніторингу міського (приміського) транспорту.

    У зв'язку з зростанням вимог до якості пасажирських і вантажних перевезень, виникає гостра необхідність постійно оптимізувати роботу транспорту. Також з проведенням Євро 2012 - транспорт буде забезпечувати розміщення і розподіл мас туристів по країні та з урахуванням наявності постійно проживаючого населення навантаження на транспортниі мережі істотно зросте. У зв'язку з цим виникає гостра необхідність оптимізації роботи транспортних систем міського, приміського та міжміського пасажирського та вантажного транспорту.

    Можливості борудованія gps-моніторингу дозволяють у реальному часі:
    - керувати швидкістю, маршрут руху транспорту,
    - контролювати число (наявність) пасажирів (вантажу ) в салоні (кабіні, кузові) транспортного засобу,
    - вести суворий облік перевезених пасажирів за одиницю (період) часу,
    - здійснювати швидке реагування на нештатні ситуації і вчасно ліквідувати їх наслідки.

    Заходи здійснюються за допомогою gps-моніторингу дозволять уникнути:
    -аварій внаслідок порушення: швидкісного режиму, встановленого маршруту руху транспортного засобу - основна причина аварій (визначається трекером)
    - перевантаження транспортного засобу (датчики: підрахунку пасажирів, навантаження на вісь)
    - заниження виручки від перевезення неврахованих пасажирів (датчик пасажиропотоку-здійснює підрахунок перевезених пасажирів),
    - псування вантажу (датчики температури, відкриття дверей),
    - транспортування неврахованих вагонів на залізничному транспорті (датчик підрахунку вагонів),
    - перевитрати палива, внаслідок порушення швидкісного режиму або надання до списання відпрацьованих залишків відповідно до норм експлуатації (відрізняються від реальних у велику сторону)

    У зв'язку з тим, що міська адміністрація несе відповідальність за безпеку міських пасажирських перевезень (дотримання швидкісного режиму, маршруту, відповідність кількості пасажирів у кількості місць салоні), якість надаваних послуг (дотримання необхідних тимчасових інтервалів руху транспорту) й ін є всі підстави для включення устаткування gps-моніторингу в список необхідного для даного виду транспорту із зазначенням конкретних заходів та термінів з його встановлення і організації міського диспечерського центру.
    Установка устаткування gps-моніторингу транспорту дозволить зберегти десятки тисяч людських життів і здоров'я сотням тисяч людей, внаслідок зменшення небезпеки на дорогах.

    Організація диспечерського Центру міського транспорту в міській мерії, підготовка співробітників для нього здійснюються компанією безкоштовно.

    Преференції власникам транспортних парків
    власники транспорту, підключеного до Диспечерська пункту, мають можливість здійснення gps-моніторингу транспорту - реальне визначення: маршруту, швидкості, мотогодин, витрати палива, наявність вантажу (датчики: температури, закривання дверей, наявності пасажира), навантаження на вісь, голосовий зв'язок та ін без абонплати;

    Преференції пасажироперевізниками
    можливість оперативно змінювати кількість автобусів на маршруті відповідно до завантаженістю маршруту - економія моторесурсу, палива;
    ваозможность визначення рентабельності і реальної затребування пассажіропереврзкі на даному маршруті з метою його корекції;
    можливість здійснювати гучномовний зв'язок з водієм;
    опратівной управління маршрутним засобом з урахуванням ситуації, дорожньої обстановки;
    контроль витрати палива;

    Преференції мерії
    можливість контролю роботи міського пасажирського траспорту;
    можливість контролю вулиць і територій, прилеглих до зупинок - наявність камер відеоспостереження в місцях зупинки маршрутного транспорту;
    можливість подачі сигналу тривоги на диспетчерський пункт МВС з місць зупинки маршрутного транспорту - наявність тривожної кнопки.

    Компанія готова в короткий термін зробити поставки обладнання та його установку.

    GPS-МОНІТОРИНГ МІСЬКОЇ ТРАНСПОРТУ ЗАБЕЗПЕЧУЄ:
    - можливість автоматичного обмеження максимальної швидкості руху за допомогою керованих програмуруємих виконавчих пристроїв обмеження подачі палива у двигун кожного окремого транспортного засобу на кожній окремій ділянці міського маршруту з урахуванням вимог ДАІ
    - можливість точного обліку пасажирів
    - можливість обмеження кількості пасажирів (посадкових місць)
    - можливість контороля маршруту кожного окремого тр. кошти, інтервалів руху з зазначенням часу підходу на інформаційній панелі, розташованої на зупинці маршрутного транспорту.
    Організація мерією міста диспечерського пунктів пасажирських та вантажних транспортних парків з використанням інноваційних технологій надаються компанією GPSCom Ukraine є реальним заходом міської адміністрації спрямованим на підвищення рівня життя мешканців.
    Співробітниками компанії розроблена програма діспечірезаціі міського маршрутного транспорту. Основні елементи програми містять наступні заходи:

    - Установка в захищених боксах на обладнаних зупинках міського пасажирського транспорту інформаційних панелей - плазмових ТВ (оповіщення про: маршрутах прямування, підході найближчого автобуса кожного з маршрутів, наявності вільних місць в автобусі, інтервалі руху між найближчими автобусами кожного з маршрутів, а також розміщення: споживчої , політичної та соціально ї реклами);
    -обладнання диспетчерського пункту міського транспорту в наданому міською адміністрацією приміщенні (не менш 20м2).
    - установка на транспортний засіб: gps-обладнання (автомобільний кнтроллер - трекер), виконавчого пристрою (блокування подачі палива), зовнішніх оповіщають пристроїв (датчик пасажиропотоку, гучномовний зв'язок), в салоні пасажирського транспортного засобу рекламного обладнання (LCD-панелей) для демонстрації рекламних відеоматеріалів.

    Контактний телефон в м. Ужгород: 099-562-63-65
    З повагою компанія GPSCom Ukraine.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На всё один ответ - "запретить и не пущать". Какой смысл держать огромную стоянку маршруток именно в этом месте? Давно пора пересмотреть ужгородские маршруты, чтобы пл. Корятовича не была конечной остановкой. Как вариант - переместить Перечинский автовокзал куда-то в более отдалённое место, а на его место отправить маршрутки. + Маршрутки должны ездить, а не стоять, уже много лет говорится про то, что маршрутки в Ужгороде свою функцию не исполняют - сесть в них можно только на конечной остановке, ибо они стоят на конечных, пока не заполнятся. Установить для них норму простоя - 5 минут, и поставить на Корятовича мента с хронометром - простоял дольше хоть на минуту - штраф 1000 грн в бюджет, повторное нарушение - 5000, в третий раз - положил лицензию на стол. Да и пора отказываться от этих микриков, давно уже газельки не соответствуют потребностям города. Я понимаю тех людей, кто вложил все свои деньги в покупку этих машин, куда им деваться, они уже эти машины продать не смогут, но можно составить список всех, кто работает на сегодняшний момент, и позволить именно этим машинам проработать ещё пару лет, чтоб окупились, но всех новых игроков пускать на рынок перевозок только с нормальными полноразмерными автобусами.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не нужно придумывать велосипед, а просто обратится к бывалым управляющим городским советом 80-х годах, или догадаться самим. Проблема не в частном транспорте а в большом количестве маршрутных такси, а нужно:
    1. Переместить маршрутные такси на Перечинский автовокзал (они все равно собирают пассажиров по городу, а потом заезжают на Перечинский вокзал).
    2. Поставить диспетчера, который и будет регулировать поток маршрутных такси с Перечинского автовокзала на площадь Корятовича (1-2 грн/день с каждой маршрутки и диспетчер найдется) .
    3. Установить указатели запрещающие въезд на частном транспорте на площадь Корятовича.
    4. Конечно же убрать частных торговцев с тротуаров.
    Глядишь и порядок появится.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Юра ты реально лучший! Я от тебя в восторге! Гений чистой красоты! Молодец! Просто гениальное решение! Низкий тебе поклон от всех воздыхателей!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну что вы! Для частников закроют. Будут ездить камионы с грузом, парковать, как на Швабской перед сельчто? Вонь .грязь. ни дорогу пройти, ни тротуара найти и так по всему городу...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ничего с этого не получится.
    Люди,приезжающие на частном транспорте за покупками
    должны оставлять где-то автомобили. Неужели на "шахте" оставлять? Все дороги по периметру центра будут забиты припаркованными автомобилями,что в свою очередь добавит новых проблем. Вместо того, чтобы думать глобально и на многие годы вперед,считают, что запретить -это то, на что они способны.А построить наземные и подземные паркинги слабо?
    Решение -это развитие сетей магазинов- клонов на окраинах города,чтобы людям не надо было ехать за тем же товаром (по той же цене) на Корзо.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а нам- похУй! все - на два колеса!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а нам- похУй! все - на два колеса!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    наконец будет порядок.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Надо закрыть движение по улице Корятовича и устроить там новый базар, и туалетов понаставлять. ДО......ЁБЫ!!!