ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде молодежь разбавила Евромайдан велозаездом и живой цепью (ВИДЕО)

    01 мая 2024 среда
    52 переглядів
    В Ужгороде вся молодежь на велосипедах поехала в Европу

    Сегодня, 28 ноября, в Ужгороде студенты и молодые активисты организовали евровелозаезд. Любители велосипедов и сторонники евроинтеграции поехали к границе Украины со Словакией, чтобы доказать всем, что молодежь Ужгорода хочет в ЕС.



    Студенты, которые собрались на площади Театральной на очередное собрание, сформировали своеобразную живую цепь и пешком направились к украинско-словацкой границе.



    После этого в центре Ужгорода, на площади Театральной, должно начаться городское вече.



    Со студенческим вече снова неполадки: на площади собралось довольно мало молодых сторонников евроинтеграционного курса Украины.



    Юлия Дуб - организатор студенческого Евромайдана в Ужгороде - рассказывает о "евровелопробеге", который проходит 28 ноября в Ужгороде, и как он сочетается с вече за евроинтеграцию на Театральной.



    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мені б знов хотілося, у світлі подій Ужгородського євромайдану, звернути увагу на діяльність сайту «Закарпаття онлайн». Весь тиждень адміністратор цього сайту видаляє коментарі всіх людей, що насмілилися щось казати на противагу центральній лінії висвітлення подій цього видавництва. Дуже багато людей скаржаться, що їх IP-адресу заблоковано, хоча вони не порушували жодних морально-етичних норм і не писали нічого бездоказового. Сайт, як завжди, викладає безліч матеріалів, що несуть наскрізь брехливі і перекручені новини, які іноді супроводжуються відвертими погрозами у фізичній розправі не тільки в бік окремих посадовців, але й всіх незгодних з думкою ресурсу. Коментарі до новин являють собою суцільні неонацистські лозунги та заклики, що поступово переростають у відверті образи та погрози у бік всіх інших людей, які не долучилися до «ідеалізованої» та «нацизованої» акції, яка, швидше за все, й справді не користується дуже широкою підтримкою населення. Сайт «Закарпаття онлайн» займається створенням оманливої думки про хід подій у регіоні, подає свідомо перекручені дані щодо чисельності акцій, «розкручує» рейтинг так званих польових командирів студентського «євромайдану» в Ужгороді. У зв`язку із цим виникає питання до Прокуратури та СБУ: чому ви не вживаєте дій та не проводите перевірку ресурсу «Закарпаття онлайн», що став розсадником неонацистських та відверто расистських поглядів та займається періодичним підбуренням населення на антидержавницькі дії? Сайт, та коментарі до новин, досить часто закликає до бунту, державного перевороту, знищення іншодумства, розправою над незгідними та нацменшинами. Адміністрація названого сайту, хоч і не несе в повній мірі відповідальності за коментарі на ресурсі, проте видаляє виключно ліберальні думки, постійно підтримуючи право-радикальні заклики, що суперечать законам та конституції України. Адміністратор сайту систематично дозволяє собі у грубій формі ображати та принижувати відвідувачів ресурсу. Діяльність сайту порушує одразу кілька пунктів Закону України «Про інформацію», та Закону України «Про захист суспільної моралі», а також частково порушує Закон України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні». Дуже велике прохання до слідчих органів промоніторити цю ситуацію, звернути увагу на ці пункти.