ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В ужгородській школі — свято повноліття

    28 апреля 2024 воскресенье
    73 переглядів

    У День прав людини у рамках проведення декади правознавства в Ужгородську загальноосвітню школу № 16, що в мікрорайоні Дравці, завітали гості. В урочистій обстановці паспорти одинадцятикласникам вручили начальник служби громадянства імміграції та реєстрації фізичних осіб Ужгородського райвідділу УМВС майор Марія Бецко на старший інспектор ВГІРФО Ужгородського міськвідділу УМВС майор Магдалина Боб’як.

    19 випускників цього навчального закладу обласного центру Закарпаття стали повноправними громадянами України. Гості з міліції теплими словами привітали їх і закликали завжди берегти паспорт, мов зіницю ока.

    - З паспортом ви незабаром підете у велике життя, - сказала Магдалина Боб’як. – Одні - на навчання, інші увіллються у трудові колективи підприємств, організацій та установ. І всюди потрібен буде цей документ.

    До привітань працівників міліції приєдналися директор школи Бейла Васько, класний керівник Олександр Лакатош, батьки. Випускники дали урочисту обіцянку бути гідними громадянами України, працювати на її благо і примножувати її міць. Це свято для них стало незримою межею між дитинством і самостійним життям. Надалі життєвими стежками вони крокуватимуть так, як і належить повноправним громадянам нашого суспільства. Винуватців свята концертною програмою привітали учні молодших класів.

    Людмила Талабішка, ст. інспектор Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області
    В Новый год — с новым загранпаспортом
    У паспортах громадян без ідентифікаційного номера робитимуть спеціальні позначки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Разыскиваю с 2000 года свою сестру Бецко Марию, проживающую в городе Ужгород. Помогите найти ее.