ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Волинська обласна рада голосує за звернення до Закарпатської облради щодо угорського монумента на Верецькому перевалі!!!

    01 мая 2024 среда
    77 переглядів
    Депутат переконує звернутися до колег з закарпаття фото
    Депутат переконує звернутися до колег з закарпаття фото

    Сесія Волинської обласної ради, яка розпочалася 14 березня, таки включила до порядку денного звернення до депутатів Закарпатської обласної ради щодо спорудження угорського монумента на Верецькому перевалі. Щоправда - з другої спроби. Спочатку пропозицію включити таке звернення до порядку денного запропонував представник фракції «Рідна Волинь», головний редактор газети «Сім’я і дім» Іван Корсак. Однак ця пропозиція не змогла набрати необхідної підтримки - забракло двох голосів: «за» проголосувало 39 депутатів із 65 присутніх у залі.

    Коли ж обласні обранці перейшли до розгляду запитів народних обранців, представник фракції «Наша Україна» Ігор Гузь озвучив звернення до закарпатських депутатів як власний депутатський запит, наголосивши на нагальності цього питання. Пан Гузь запропонував все-таки включити це питання до порядку денного.

    Депутатський запит підтримали вже 56 обласних обранців.

    Закарпатські депутати проігнорували вимоги депутатів Львівської облради щодо невстановлення угорського пам’ятника на Верецькому перевалі
    "Маразм крєпчал...", або Дещо про львівську політику
    Закарпатську облраду пікетують прибічники Тягнибока та КУНа, протестуючи проти встановлення угорського монументу на Верецькому перевалі
    Націоналісти пікетували президента за сепаратизм у Закарпатті(оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Потрібно зібрати засідання Закарпатської обласної ради і прийняти рішення звернутися до Львівської, щоб вони всіх бандерівців перехоронили на Личаківському кладовищі поокремо, як польських орлят, а не всіх в одну яму. Треба вчити потрохи галичан поваги до загиблих за ідею!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пусть они сначала разберутся со своим Микуличем собственником "ПАККО холдинг" г.Луцк (сеть супермаркетов "ВОПАК"), который уже более года финансирует антимадярскую и антирусинскую деятельность в Закарпатье террористов!ВОПАК скоро сгорит голубым пламенем в Закарпатье вместе со своими франшизерами! В ближайшее время!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Панове, якщо Ви справжні патріоти своєї держави, перестаньте ображати один одного, не вішайте ярликів, не розпалюйте ворожнечі між народностями, які населяють нашу крвїну, і зокрема Закарпаття. Тут завжди мирно жили всі народи - і венгри, і німці, і румуни, і українці, і русини(хоч їх і не визнають за націю, але від того вона не зникла), і росіяни і інші.Треба дивитися вперед, думати про майбутнє пам"ятаючи минуле. Але минуле це вже минуле, і розпалювати пристрасті навкого цього не варто. Комусь таки вигідно напрявляти увагу населення в інший бік, щоб не бачили що робиться в державі зараз і що чекає наших дітей в майбутньому. Ми повинні об"єднуватися заради майбутнього, а не заради минулого.