ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Главврач Калуша о галичанах : Грязные немытые цыгане

    26 апреля 2024 пятница
    116 переглядів
    Лучший врач Украины Виталина Радецкая моется лучше, чем цыгане

    Главврач Калуша (Ивано-Франковская область) Виталина Радецкая, которую пригласил из Киева мэр города Игорь Насалик и представил всем, как «лучшего врача Украины», во время совещания обозвала своих подчиненных и галичан «цыганами немытыми».


    На совещании Радецкая ругала врачей по-русски и сопровождала свои слова стуком кулака по столу, сообщает ТСН.

    «Вы - генетически недоразвитый регион, цыгане вы немытые и нечесанные ... Мне говорили, что в этом регионе была зона, теперь понятно, откуда такие гены ..., вы разбиваете себе лбы, когда бьете поклоны в церкви, а ничего в душе святого у вас нет ... Пишите заявления об увольнении, всех уволю, уволю за саботаж руководителей любого уровня», - сказала Радецкая.

    Ранее городской голова Игорь Насалик рекомендовал ее сессии горсовета и горисполкома как «человека, чьи профессиональные навыки должны поднять медицину Калушчины».

    Теперь медики Калуша опубликовали свои обращения во всех газетах и собираются объявить забастовку с требованием освобождения Радецкой и ее публичных извинений перед галичанами.

    focus.ua

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Насправді люди котрі живуть в цьому регіоні дуже різні, і не всі націоналісти. і не всі агресивні і нетерпимі. просто більше чути тих що бігають по площам і мітінгують. І не треба прагнути бути схожими на таких. Я думаю, що їм це неприємно. Хтось має бути розумнішим, а агресія, образи і неприязнь нічого хорошого не породжують у відповідь. Війна веде до розрухи і жебрацтва. Якщо в цій країні не навчаться поважати думку іншого і висловдюватися адекватно на всіх рівнях, що маємо останні 20 років, чому дивуватися, будемо надалі " доганяти" Африку а не ОАЕ в економічному плані.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Насправді люди котрі живуть в цьому регіоні дуже різні, і не всі націоналісти. і не всі агресивні і нетерпимі. просто більше чути тих що бігають по площам і мітінгують. І не треба прагнути бути схожими на таких. Я думаю, що їм це неприємно. Хтось має бути розумнішим, а агресія, образи і неприязнь нічого хорошого не породжують у відповідь. Війна веде до розрухи і жебрацтва. Якщо в цій країні не навчаться поважати думку іншого і висловдюватися адекватно на всіх рівнях, що маємо останні 20 років, чому дивуватися, будемо надалі " доганяти" Африку а не ОАЕ в економічному плані.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кілер заткайте свій писок! Тягнибок, який є скрахованний хірург говорив о екстермінаціі, москалів, жидів и русинів-неукраїнців. Для вас кілер назвати галичан не митими і не чесаними циганами є більший преступок, як екстермінація москалів, жидів і не українських русинів.

    Корінні закарпатці за 20 років самістійної Україні ніколи не газдовали на Закарпатті тому, що свідомі галичські націоналісти на чолі с президентом Кравчуком в Київі голосовання 78.6% закарпатців за автономію скасував в 1991 році. Окрем того, гроші за транспорт газу, нафти и товарів через Закарпаття бере, тобто краде, від закарпатців Львів и Київ. Для оправ Мукачівського замку, Ужгородського граду треба гроші. кілер скажіть галичанам, що б не крали за транспорт через Закарпаття гроші від закарпатців.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний,а хіба Свобода має більшість у Закарпатській обласній раді,чи губернтатор львівянин?Ми маємо свою закарпатську владу,ту яку обрали у відповідності до законів України і не треба говорити дурниць,я повністю згоден з тим,що більшу(білше половини)частину тих коштів,які Закарпаття отримує від митниці повинні залишатися тут,а не йти у Київ,ці гроші повинні піти на розвиток нашого краю.Ви говорити про автономію,та будь ласка,є Конституція є закони,є чітко прописана процедура,пробуйте,але спочатку подумайте чи буде краще ніж є тепер.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За перше нацистські гесла Тягнибока які розголошував на початку своєї політичної карєри ви кілер ігноруєте. В ниякій демократичній державі політик з такими Тягнибоковськими поглядами на світ до парламенту не дістав.

    За друге, голосовання в році 1991 боло демократичне и українські супердержавники, як Кравчук анульовали голосовання закарпатців не тільки за автономію, але ай за самостійність України за то, що голосовацій балот розорвали пополам. По міжнародним юридичним законам Кравчук а спол. явлаються преступниками тому, що взяли основне право закарпатців, право демократичного голосовання. Криминальний чин не прячте за Констітуцію и неговоріть о більшості чи о "нашій" закарпатській владі. Не лен губернатор є назначенний президентом України, але президент назначає ай шефов районних адміністрацій Закарпатській обл.

    Чи було б краще? Закарпаття тільки від року 1945 було частиною восточного економичного і культурного світа. Століттями як культуров так ай економічно було частиною Європи, яку типирь представляє Євросоюз. Бо є абсолютно не економічно и абнормально, коли звязки с Міхаловцями, Снінов, Гуменном, Кошицями, Пряшів-ом, Ніредьгазов, Мармарош Сігет-ом які ся розвивали століттями нараз обмежені тому, що Україна не способна впоратися в систему Євросоюзу. Ту ніщо думати.

    Вам українцям треба подумати, що можно ви б були омного краще на том с Російов, а не як самостійні і 20 років не знаєте який вектор вибирати вам.
    Штаб-квартира транспорту ай Закарпатської желізниці, транспортних доріг таможні - налоговій адміністраціі є во Львові, а не в Київі. Мала б бути в Ужгороді чи в Мукачеві, а не во Львові. Закарпаття має дуже шпеціфічні обстоятельства бо граничить с 4-ма державами які находяться в Євросоюзі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На рахунок висловлювань Тягнибока є правоохоронні органи є кримінальний кодекс,і є відповідна стаття цього кодексу,у цивілізованій державі карають за таке,я абсолютно згоден...Але не розумію чому ви так кричита за Тягнибока,коли тут під боком колишній мер Ужгорода також дуже недобре говорив за євреїв?У мене питання чи це не нацизм?Чи це правильно?Про голосування 1991 року,як би тоді Кравчук цього не зробив не було б зараз ні України,ні Закарпаття.Наші землі повходили б до складу сусідніх держав,а в історії України це вже було і нічого з цього доброго ні для галичан,ні для русинів не вийшло.Що стосується влади на місцях,так ми ж на виборах її обираємо і депутатів,і президента(до речі за Януковича на виборах проголосувала велика частина закарпатців),ми ж їх уповноважуємо представляти наші інтереси,чому це не враховуєте.Ось через депутатів,через губернатора,треба піднімати питання,щоб і тут були такі штаб-квартири,вказувати на доцільність таких претворень,потрібно працювати.А що Україна,як колись радянський союз закрила кордони,я про це не чув,хочете розвивати звязки,будь ласка,як і всі нормальні дежави розвивайте.Підсумовучи скажу давайте не будемо тикати на проблеми інших,бо ми такі самі,і проблеми наші ті самі,може нарешті почнемо спільні проблеми вирішувати разом,від цього виграють всі..........

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бувший мер є вже тільки бувшій мер і де факто не представляє політичну силу. А Тягнибок є депутатом в Думі і його партія є в найсілнішій політичній позіції на Галиччині. Це дуже велика різниця між Ратушняком і Тягнибоком, а о екстермінації меншин Ратушняк ніколи не говорив, як Тягнибок. На Тягнибока я замірявся тому, що його поступи і політика є надзвичайно важна, він конкурує таким нацистським лідерам як Ле Пен, якого з Штразбурського і Французського парламенту виверли, як яй бувшого (покійного) політика Австрії, пана Гайдера.
    Що стосується консеквенцій, політичну вагу Тягнибока з Др. Радецков ані здалека не можно порівняти, а скільки крику ви і ваші про-галичани туй наробили на Др. Радецьку? Галичани, як правило о Тягнибокові мовчать.

    Ваша теза є абсолютно помилкова, що Закарпаття б небуло, якщо б президент Кравчук по традіціям політбура СССР не набрехав і не обманув закарпатців, і крімінально нескасував 78.6% голосів закарпатців за автономію. Таким образом як Кравчук зробив, Закарпаття увійшло до скалду України не законно. Ви забуваєте, що в історіі до 1945 року, до Сталінської анексіі і анти-русинського етноциду, Закарпаття ніколи частиною України чи Росії НЕ було!!! Тисяч років цей край вижив, удержав і ширив Кирило-Мефодійську Христіянську традіцію 125 років як єдині славяни в центральній Європі, коли ще предки росіян і українців не досягли такий рівень, що б стати христіянами. Місія св. Кирила и Мефодія була в 863 році, Хрещеніє Русі в 988 році.

    Традіційно території на схід від Карпат розвивались історично пізніше. Закарпаття могло б бути Української держави форепостом демокрації (20 річний опит с демократичними інштітутами за Чехословацької республіки) як і розвитку європейских стандартів на рівні ЄС , як би ви, державники мали доста толерантності і решпект для законів, акцептовали вибори закарпатців за автономію з року 1991 і визнали національність русин на державному рівні.

    А такі фрази..."хочете розвивати звязки,будь ласка..." не продуктивні тому, що коротка історія на Закарпатті в інвестуванні заграничних компаній показала, що за часів Кравчука і Кучми інвестували по одним законам і правилам, а за Юшенка ці закони і правила скасували, а теперь знову нові правила.
    Основою Української політичної культури є те, що каждий гетьман має свої правила, а результат є хаос. А в хаосі компетитивна економія не можеся розвивати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так чому ж ви,русини,будучи свідомими того,що на Закарпатті нема порядку і не буде ще довго не обирете хоча б до обласної ради своїх представників,які скажуть про ці проблеми і почнуть іх вирішувати.Я думаю,що з чогось треба починати аби мати результат,бо якщо зараз проці проблеми говирить 5%закарпатців,якщо відкртито такої позиції не виносять на широкий загал,то тоді як це все вирішити.Тягнибок говорить,але він і робить,має сильну політичну силу,має підтримку,багато говорив поганого і я з цим згоден,але є й такі які це роблять і проце ніхто не чує...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кілер заткайте свій писок. Тягнибок, який є скрахованний хіруг говорив о екстермінаціі, москалів, жидів и русинів не українців. Для вас кілер назвати галичан не митими і не чесаними циганами є більший преступок як екстермінація москалів, жидів і не українських русинів.

    Корінні закарпатці за 20 років самістіної Україні ніколи не газдовали на Закарпатті тому, що свідомі галичські націоналісти на чолі с президентом Кравчуком в Київі голосовання 78.6% закарпатців за автономію скасував в 1991 році.Окром того гроші за транспорт газу, нафти и товарів через Закарпаття бере тобто краде від закарпатців Львів и Київ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За то, что творило галичанское отродие во время войны, надо бы также поступить с ними. Но время прошло и боль в людских сердцах утихла. Поэтому всю фарионщину и тягнибоковщину надо отправить в Сибирь без таможен и границ. Пусть там орут в тайге:"Геть, ганьба, слава Україні".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ви кілер дивились на фашистські писки Тягнибока, Фаріон и других галичських представителів партії "Свобоа"? О що гарнішими являються писки цих людей с пещернов націоналістичнов ідеологійов, від обличча Др. Радецкої?
    Тягнибок и Фаріон являються паразитами тому, що жиють з політики, а не з роботи. Др. Радецка робить і мусить тяжко робити як лікарь с не умитими і не учесаними галичанами. Тілки кілер може поважати за нормальне цез перевальну пещерну агресію націоналістичних галичан, які нищять памятники на Закарпатті.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якби ця пані важко працювала,як лікар,як людина яка давала клятву вона б ніколи сказала таке,це нагле і знахабніле людиноподібне створіння,яке стало таким бо відчуло безкарність.Насправді Provodyrj преймайтесь не Свободою і Тягнибоком,бо вони не руйнують,а преймайтесь тим,що наші закарпатські памятки культури руйнують самі ж закарпатці(корінні),до прикладу ужгородський і мукачівський замки.Так чому ви про це не говорити,я розумію що це просто ментальність-сусід поганий бо в нього хата більша,машина новіша і молода жінка.І ще одне знайдіть в інеті інформацію про фашизм,власне як про ідеологію і почитайте,не будети писати лишнього.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановні та ви тільки подивітся на пику цієї зажирілої свиноматки- це обличчя всієї української влади,просто ця пані забула,що за рахунок,як вона виразилась грязних і не митих вона отримує заробітню плату та щей попри зарплату має.А всі хто тут їй підтакують просто дурні олухи,бо завтра вона приїде на закарпаття і скаже те саме й про нас.Що стосується галичан-нормальні люди,які люблять свою мову,звичаї та історію,а головне відстоюють все це,тому престаньте шукати собі ворогів,тикати пальцями на сусідів,подивітся срочатку на себе.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Уважаемая Виталина Радецкая! Вы попали в точку. Поэтому галичанское быдло так на Вас ополчилось. Они и 70 лет назад были такими же, неумытыми, грязными в делах и мыслях, убивали учителей, врачей, председателей колхозов и их семьи за то, что те учили их грамоте, кормили и лечили. Только они, уподобляясь фашистам, привязывали детей к дереву и вспарывали беременным животы. Вот если бы в Ваших силах было сделать им прививки, чтобы не рожали себе подобных выродков, то Вам были бы благодарны жители Украины. Галичанское быдло-это раковая опухоль на теле Украины.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Согласен и подписываюсь под каждым словом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як багато серед російськомовних фашистів...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пискуєте Рус тому, що числити не вмієте! На число всіх росіян в Россії не так багато фашистів, но на число всіх галичських українців, дуже багато фашистів. В томто ви галичани знаходитесь на першому місті в Європі. А що ся стосує чистоти, галичани можуть змагатись з тими народами, які знаходяться на хвості Європейскої цівілізації.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Доля правды в её словах есть . Бездельники делать ничего не желают , вот и саботируют всех , кто их хоть как то хочет разшевелить . Дремучесть и быдло никогда сами не захотят улучшений . Только вот , как публичный человек , главврач не в праве позволять себе таких высказываний , тем более , в других регионах состояние с гигиеной среди простого люда такое же плачевное .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну и морда!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А что так на себя поссмотреть, сударь??))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Така жінка не може називатися лікарем!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як ся розкричали галичани, бо Правда Болить! Культура чистоти и лічна гігієна на Галиччині є мізерна, а інфраштруктура тепла/студена вода итд. є також дуже мізерна. Потім маємо на Галиччині, що маємо:"Вы - генетически недоразвитый регион, цыгане вы немытые и нечесанные ..."

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так вона ж не лікар, а врач (від слова врать).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    сука єбана, тварь мацкальська

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ОПЯТЬ МАСКАЛИ САЛО СЬЕЛИ!!! одумайтесь грязные вшивые галичаны. ваша мама фарион.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А шо вона не правду сказала? Я би ще добавив - ВОНЮЧІ й ПШИВІ ПОЛЯКИ! Їх дуже багато прижилосі в Закарпатті і так їм туй не добре, але ж назад не збираються.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У Львові на центральній площі спалити її,як відьму.Ось такі екземпляри продаються за ті говняні посади.Смерть ворогам.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На ножі бичку.Козлятина остання.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дурепа остання...Хай її козли трахають,бо це ганьба всього галицького народу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Галицаи это не народ!! ФАШИСТЫ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Врач тот же человек и имеет право говорить то что есть.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПОЗОР ВРАЧ....