ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Операція "Контрабанді — стоп" на Закарпатті

    27 апреля 2024 суббота
    23 переглядів

    Як свідчать результати проведення операції “Контрабанді — стоп” на Закарпатті, авто нерідко фігурують у оперативній інформації податкової міліції, яка стосується виявлених порушень законодаства про контрабанду. Транспорт або незаконно ввозять на територію України, або застосовують для переміщення товарів з ухиленням від оподаткування.Наприклад, як повідомили “UA-Reporter.com” у прес-службі ДПА в Закарпатській області, працівники податкової міліції ДПІ у Виноградівському районі в рамках операції “Контрабанді — стоп” відпрацювали оперативну інформацію щодо використання громадянином Ш. автомобіля “Опель-Сенатор” для вивезення з ухиленням від митного огляду на територію Угорщини тютюнових виробів. В ході вжитих невідкладних заходів по перевірці цієї інформації згаданий автомобіль було затримано, коли він прямував до митного поста “Вилк”, що на Виноградівщині. На момент перевірки документів на транспортний засіб водій надати не зміг. Цей факт підтвердив попередньо зібрані дані про те, що “Опель-Сенатор” було ввезено на митну територію України без сплати відповідних митних платежів.

    У результаті обстеження салону автомобіля, а також під капотом і в спеціально обладнаних схованках виявлено 2 тисячі пачок сигарет “Прилуки”. Згідно із законодавством “Опель-Сенатор” орієнтовною вартістю 30 тис. грн. та тютюнові вироби вартістю 2,5 тис. грн. вилучено.

    Ймовірно, що у власність держави перейде і «Ауді – 100» вартістю у 12 тисяч гривень. Автівку без номерних знаків та відповідних документів податкові міліціонери ДПІ у Виноградівському районі виявили на подвір’ї однієї із приватних осель у Берегові.

    На своєму «Мерседес-Бенці» намагався незаконно ввести на терирію України вживані твари і мешканець Чернівців. Його автомобіль у ході проведення спільної операції з працівниками СБУ, УМВС та митниці податкові оперативники ГВПМ ДПІ у м.Ужгород зупинили для огляду неподалік митного поста «Тиса». У багажному відділенні і виявили моторолер «Хонда» та двигун «Джонсон» для човна, які чернівчанин не вказав у митній декларації. Товари вартістю понад 4 тисяч гривень вилучено.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору