ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Колінько: Піскун нелегітимний

    26 апреля 2024 пятница
    76 переглядів

    Екс-заступник генпрокурора України Ольга Колінько заявляє про нелегітимність Піскуна на посаді, яку він обіймає. Про це вона заявила в інтерв’ю кореспонденту ForUm’у.«Я б перемістила своє звільнення в площину більш серйозної проблеми загальнодержавного плану. Справа не в помсті чи оновленні команди. Досі йдеться про нелегітимність державного прокурора», - сказала вона.

    За її словами, Піскун є не тільки нелегітимним прокурором, «він продовжує грубо порушувати вимоги чинного законодавства. Використовує свою посаду і підлеглих, щоб знищити доказову базу тих фактів порушення, які їм були допущені. Ось що важливо. І тут відіграє наш український менталітет: хай хтось, а не я, мене поки не чіпає, тому мовчатиму».

    «Піскун використовує свою посаду для того, щоб сфальсифікувати всі ті матеріали, які були підставою для розгляду Координаційного комітету ще 2003 року. Що це за правова державу, коли йде груба зневага діючої Конституції і законодавства? Мова не про моє звільнення, я не піклуюся про нього. Я знайду себе у цьому житті. Я хочу звернути увагу юридичного співтовариства, президента, ВРУ на те, що робиться у державі», - відзначила Колінько.

    Крім того, Колінько занепокоєна резонансними справами. «Де обіцяне розслідування справи про отруєння Ющенка? Півроку пройшло. Як просунулося розслідування у справі Гонгадзе? Піскун продовжує робити заяви з цього приводу, які він робив протягом 2002-2003 років. Я можу про це розповісти з посиланням на конкретні факти», - підкреслила вона.

    Нагадаємо, що вчора Ольга Колінько була звільнена з посади заступника генерального прокурора України у зв’язку зі скороченням штату співробітників.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору