ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді — нове наметове містечко на підтримку Різака

    01 мая 2024 среда
    41 переглядів

    Сьогодні в обласному центрі Закарпаття встановлено нове наметове містечко на знак протесту проти політичних репресій та арешту екс-губернатора Закарпаття Івана Різака та
    екс-віце-губернатора Віктора Дядченка. Намети розбиті на Київській набережній перд будівлею обласного українського музично-драматичного театру.

    На відкритті наметового містечка була присутня народний депутат України, Герой України Тамара Прошкуратова, яка дала коротку прес-конференцію для журналістів. Рішенням Ужгородського суду, сказала Т.Прошкуратова, на пл.Народній заборонені будь-які акції, мітинги, маніфестації.Учасники протестної акції не погоджуються з таким рішенням суду і подали відповідну апеляцію до обласного господарського суду, однак як законослухняні громадяни, виконуючи згадане рішення суду, вирішили встановити нове наметове містечко біля облмуздрамтеатру, оскільки про це місце в судовій забороні не йдеться. Основна мета — показати, що організатори акції протесту не згодні з тими «політичними репресіями, коли просто так, на рівному місці, саджають своїх опонентів».

    Т.Прошкуратова поінформувала, що вчора Верховна Рада України прийняла Закон, згідно з яким 150 народних депутатів своїми підписами можуть взяти на поруки того чи іншого затриманого чи заарештованого громадянина: мова йде про зміну запобіжного заходу. Президент може накласти вето на цей Закон, однак «у такому випадку він демонструє, що дійсно виконує політичне замовлення на боротьбу зі своїми політичними опонентами, з тими людьми, які під час помаранчевої революції були по інший бік Майдану», заявила Т.Прошкуратова.

    Т.Прошкуратова передала привіт усім мас-медійникам Закарпаття (незалежно від того, в яких ЗМІ — провладних чи опозиційних — вони працюють) від екс-губернатора Івана Різака, з яким вона мала зустріч напередодні у слідчому ізоляторі м.Ужгород. Морально І.Різак намагається триматися, хоча стан здоров’я його бажає ліпшого, сказала Т.Прошкуратова.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На цю акцію могли піти тільки ті які підтримувули тих хто зі зброєю в руках йшов проти мирних демонстрантів ,направив дула пістолетів на мирних студентів,це ті які до зубів озброєні бандити ,чекали на розказ на економічному факультеті ,це ті ,які ходили агітувати за Януковича включаючи викладачів УжНУ.Серед тих які розбивають намети наші студенти пізнають тих , які били мирних студентів.Ми бачили як з цими бандитами розмовляли подеякі викладачі з УжНУ.Тут були проректор теперішній ,але чомусь наш новий ректор не реагує на це.Сірий кардинал посилив свою роботу.Він знову підпільно збирає викладачів і дає їм настанови як діяти,щоб університет немовчав,щоб і на далі факультети немали спокою,вони і надалі починають тровити працівників кафедр,студентів,залякування особливо родюче під час сесії.Пане ректоре ,настав час переглянути кого ви маєте в свому близькому оточенні ,а то ми , студенти і на справді повіримо ,що СДПо купила вам квартиру.Якщо це неправда так доведіть нам це!!!.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хлопці не випускайте Різака. За все треба платити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Помаранчова чума" проголосила законом право на знищення політичних супротвників. Коли вони будуть знищені, тобі черга дійде до народу який недобили за роки незалежності України.
    Потрібно протестувати, допоки помаранчова диктатура не переродилася на звичайний фашизм. Вони вже йдуть, потрібно їх зупинити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Судя по всему, русин они уже добили. Сейчас основная масса русин считает себя украинцами. Эволюция, однако.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Різака і йому подібних ні в якому разі не відпускати на волю.Бандити в кінці кінців мають відповісти за свої злочини.Їхнє місце в тюрмах.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да пусть эти придурки тусуются хоть до зимы нихто на них не обращает внимания. Вся ихняя банда обосралась перед Закарпатцами надолго, народ давно понял кто они такие ДЕШЕВЫЕ КЛОУНЫ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мені Різака нешкода,він, за свої часи правління,набагато гірше поводився з людьми, як зараз поводяться з ним. Має те, на що заслуговує!!!