ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іван Різак: Я захищатиму себе, а час розставить усе на свої місця

    01 мая 2024 среда
    49 переглядів

    Сьогодні Закарпатський апеляційний суд, розглядаючи справу Івана Різака, залишив без змін запобіжний захід. Коментуючи це рішення, секретар обласного комітету СДПУ(О) зауважив, що безглуздість висунутих проти нього обвинувачень підтверджує уже і сам час. „Ще під час свого приїзду до Закарпаття Генеральний прокурор України заявив, що до середини червня справу по Сливці буде передано до суду, однак почався серпень, а проти мене висувають все нові і нові обвинувачення”, - сказав Іван Різак.

    „Зараз йде активний пошук свідків по справах – людей, які дають вигадані покази, обвинувачують мене у тому, чого я не міг і ніколи б не зробив”, - підкреслив екс-губернатор.

    «Не може не обурювати той факт, що прокуратура через свою прес-службу в друкованому органі облдержадміністрації та облради фактично виносить мені вирок.” – додав він.

    Найбільше занепокоєння викликає той факт, що інформаційна дискредитація Різака набула небувалого розмаху. Представники влади та керівники правоохоронних структур дозволяють собі публічно говорити про нього як про „бандита”, „терориста”, „провокатора” і так далі. Але це аж ніяк не європейський шлях розвитку. Це прямий тиск на своїх підлеглих та вказівка, у якому напрямку повинні діяти слідчі.

    Незважаючи на протизаконні засоби політичного тиску, Різак заявив, що має намір боротися до кінця, хоча, за його словами, в умовах політичної диктатури – це складна задача. «Але разом зі своїми рідними, колегами, однодумцями – я це зроблю» - підкреслив він. Також Іван Різак привітав усіх однопартійців із дев’ятою річницею Закарпатської обласної організації СДПУ(О).
    Екс-губернатор Різак сидітиме в Ужгородському СІЗО до 12 вересня?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору