ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В ніч з 3 на 4 серпня внаслідок грози та сильних дощів без електропостачання залишилося 25 населених пунктів Закарпаття

    26 апреля 2024 пятница
    54 переглядів

    За минулу добу на території Закарпаття зареєстровано п’ять пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали одинадцять тисяч шістсот п’ятдесят гривень. Вогонь пошкодив один житловий будинок, дві одиниці автотранспортної техніки та дві споруди господарського призначення. Зафіксовано сім неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби.З початку року в нашому краї вже сталося чотириста дев’яносто сім пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали мільйон двісті одну тисячу двісті п’ятдесят гривень. На пожежах загинуло тридцять чотири людини, ще двадцять шість чоловік було травмовано. У зв’язку із зростанням кількості пожеж, випадків загибелі людей на пожежах, Управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

    4-5 серпня на Закарпатті очікуються дуже сильні дощі, грози, сильні зливи, град та шквалисте посилення вітру до 25 м/с.

    На річках області очікується підвищення рівня води на 0,5-1,5 м, в малих водостоках формування значного місцевого стоку, а в горах можливе утворення селей.

    Максимальна температура вчора вдень була зафіксована у місті Берегово (+ 32), мінімальна в селі нижній Студений (+ 26), в районі полонини Плай (+ 18).

    З початку року на автошляхах області в дорожньо-транспортних пригодах постраждало 463 людей, 66 загинуло, 143 чоловік скоїли суїциди, до лікарень внаслідок харчових та алкогольних отруєнь потрапило 4 людей, одну людину внаслідок необережного поводження на воді травмовано, ще п’ятнадцять загинуло.

    В ніч з 3 на 4 серпня внаслідок грози та сильних дощів без телефонного зв’язку залишилося 15 населених пунктів: в Мукачівському районі – 10, Свалявському – 2, Іршавському -1, Перечинському -1 та Великоберезнянському -1.

    Без електропостачання станом на шосту годину ранку залишаються 25 населених пунктів Закарпатської області: у Мукачівському – 13, Свалявському - 8 та у Великоберезнянському – 4 населених пункти.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору