ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті розпочала роботу Зимова школа українських лікарів

    26 апреля 2024 пятница
    16 переглядів

    Організувала проведення школи в Свалявському районі Закарпаття для лікарів, які займаються лікуванням хвороб внутрішніх органів, Українська Асоціація лікарів-інтерністів. Вона налічує у своїх лавах майже 5 тисяч фахівців різних спеціальностей і працює в країні вже шостий рік.Як повідомили "UA-Reporter,com" у прес-службі управління охорони здоров’я Закарпатської облдержадміністрації, цього року майже 150 лікарів-терапевтів, кардіологів, ревматологів, нефрологів, сімейних лікарі та фахівців інших спеціальностей зібралися, щоб обговорити проблеми діагностики та лікування серцево-судинних, гастроентерологічних та ендокринологічних захворювань. Про рівень проведення занять у школі свідчить той факт, що його учасникам читають лекції і проводять семінари знані в Україні та за кордоном вчені. Серед них і наш земляк, випускник Ужгородського університету, член-кореспондент Академії Медичних наук України, професор, декан ІІ медичного факультету Національного медичного університету Василь Нетяженко.

    На його думку проведення таких занять дає змогу лікарям ознайомитися з найновішими методиками лікування хвороб внутрішніх органів. Нерідко у їхніх пацієнтів кілька захворювань „накладаються” одна на одну, а сучасні методики діагностики та лікування дають змогу під час одного курсу вилікувати одразу кілька недуг. До прикладу антибіотики та супутні медичні препарати, яким нині лікують виразку шлунку, позитивно впливають на серцево-судинну систему людини.

    Школа працює з 17 і до 20 лютого. По закінченні навчання лікарі повернуться додому щоб передати колегам отримані тут знання. А для закарпатських спеціалістів у березні буде проведено ще й науково-практичну конференцію, де розглядатимуться міжнародні стандарти лікування захворювань внутрішніх органів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору